UnderBARA BARN

av Anna

10353173_517661325003565_3663779110320217859_nPå fredag till och med söndag är det åter igen dags för UnderBARA BARN-mässan i Stockholm. På mässan finns flera barnvagnsmärken och butiker som säljer barnvagnar och tillbehör med som utställare. Nytt för i år är att biljetter kan förbeställas via hemsidan, de blir då också något billigare. Och annars kan man få ett bättre pris om man har med sig sitt MedMera-kort.

Kronan kommer finnas där och visa sin nya Sulky S, Orbits senaste modell – G3 – kommer också visas upp, Baby Jogger är på plats och många fler. Dessutom; vill man se en äkta barnvagnsnörd live i dess naturliga miljö, så kommer jag själv att finnas på plats under fredagen. Man får väldigt gärna komma fram och säga hej eller ställa en barnvagnsfråga! Hoppas vi ses där!

 

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar