Tre snackisar i barnvagnsvärlden!

av Anna

2014_AFFINITY_JungleBoogie_02_2013– Britax Affinity, vagnen med vändbar sittdel och bra egenskaper för stadskörning, släpps nu i en tillfällig upplaga vid namn Jungle Boogie. Detta är ett resultat av ett designsamarbete mellan MALA & MAD och Britax. Förutom att vagnen nu kan köpas med detta colour pack som andas urban konst så är ett inköpet också en god gärning – 10 euro av varje försäljning går till välgörenhetsorganisationen Back to Life e.V., som arbetar med uppbyggandet av en förlossningsklinik i Nepal.

– Bugaboo Bee3? Ja med tänk på att det är ett barnvagns-bi vi snackar om så är det ju helt rätt att beskriva det som att luften surrar av rykten. Jag har ingen information som varken kan bekräfta eller dementera så nu återstår bara att vänta och se om Bugaboo faktiskt har en ny uppdatering av sin populära cityvagn, Bugaboo Bee+, på gång. Rykten påstår ju som sagt det. Jag tycker det vore på sin plats – tänk en förläng sufflett och kanske en annan typ av hjul? Om något sådant faktiskt är i görningen så kan det mycket väl bli sommarens största barnvagnsnyhet…

– För dig som varit nyfiken på Babystyle Oyster men tyckt att vagnen har varit för svårtillgänglig i Sverige så har jag en glad nyhet. Babystyle är just nu på väg att etablera sig på den svenska marknaden och i sommar släpps Oyster 2, en vad det verkar som mycket väl genomtänkt uppdatering av Oystern – med förbättringar av precis det som Oyster fått kritik för. Och ja självklart kommer ni kunna läsa mer om den vagnen här på bloggen längre fram i år!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Hanna 12 juni, 2014 - 18:56

Åh jag hoppas verkligen på en ny Bugaboo Bee, eller något helt annat Sulky-aktigt som kan bli nästa steg efter vår Cameleon. Hade också gärna sett större hjul och förlängd sufflett! Håller tummarna! Vet du något om Bugaboo har något inplanerad pressrelease snart (även om du inte vet innehållet) eller är allt som surrar bara just surr? 🙂

Reply
Anna 12 juni, 2014 - 19:09

Hej! Näää jag har inte hört något konkret alls, men ibland kan ju även en tystnad vara talande? De BRUKAR dock inte släppa nyheter mitt i sommaren, iaf inte stora nyheter. Förra sommaren släppte de en ltd edt-kollektion med suffletter i juli men en helt ny Bee känns större än så, tycker jag!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar