Nyheter från Babystyle!

av Anna

Babystyle är ett märke som även sedan tidigare erbjuder en bra konkurrent till andra vändbara sittvagnar i och med deras barnvagn Oyster. Nu har jag fått tips från en annan hardcore barnvagnsnörd om att Babystyle har två intressanta nyheter på gång. Den första är en syskonvagnsversion av Oyster, vid namn Oyster Max. Vagnen går att göra om från singel- till syskonvagn och det kommer gå att fästa babyskydd på chassit. Huvudsitsen är vändbar och kan även bytas ut mot en liggdel. Vagnen har punkteringsfria hjul och kommer att finnas tillgänglig i flera glada färger, precis som Oyster. Kul med märken som vågar mer än stiliga om än trista kombinationen helsvart till kromchassi!

Den andra nyheten är ännu en liten sittvagn med vändbar sittdel, den här gången en trehjuling vid namn Babystyle Gem. Sittdelen kommer att rekommenderas från 6 månader vilket bäst tolkas som att den har viloläge men saknar plant liggläge. Gem går att använda med liggdel och det ska gå att fälla vagnen med sittdelen på. Oyster Max sägs komma redan i höst medan Gem tydligen lär dröja något längre än så.

Sett till det utbud som finns i svenska babybutiker så finns det rätt få valmöjligheter när det kommer till vändbara sittvagnar, just därför är det intressant att utländska märken i snabb takt verkar utöka utbudet av dessa. Förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan fler av dessa vagnar blir lättillgängliga även här på hemmaplan och därmed kanske även den stora svenska märken (Brio och Emmaljunga, jag vänder mig till er!) förstår att det här är något värt att satsa på. Det sägs ju att till och med Mountain Buggy har en vändbar barnvagnsmodell som de arbetar på…

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Tindra 22 april, 2013 - 22:46

Har oyster Max kommit till Sverige än? Jag har letat men inte hittat nå än. Värt att fråga iaf 🙂 den ser helt underbar ut! 🙂 tack för en super bra blogg! 🙂

Reply
alltombarnvagnar 23 april, 2013 - 20:44

Hej Tindra, och tack! Har tyvärr inte hört att Oyster skulle ha börjat säljas i Sverige, men jag ska hålla utkik!
/Anna

Reply
Tre snackisar i barnvagnsvärlden! 9 juni, 2014 - 09:36

[…] För dig som varit nyfiken på Babystyle Oyster men tyckt att vagnen har varit för svårtillgänglig i Sverige så har jag en glad nyhet. […]

Reply

Lämna en kommentar