En första titt på Kronan Syskonvagn!

av Anna

kronan_syskon_forstatittenSedan en lite tid tillbaka rullar Kronan Syskonvagn med oss och efter användning både i innerstan med resor på buss och i tunnelbanan, samt terrängpromenader i naturreservatet ett stenkast bort, så har vagnen gjort ett mycket gott första intryck. Jag har skrivit mer om vagnen tidigare här på bloggen. Kortfattat så har Kronan Syskonvagn individuellt vändbara sitsar, är 74 cm bred och man kan köpa till liggdel så att den kan användas från födseln. Vagnen har lufthjul både fram och bak, ergonomiskt ställbart handtag och vanliga sittdelar med nästintill fullt liggläge.

Hittills gillar jag allra mest hur liten och smidig vagnen känns samt att den har ett riktigt bra rull, en promenadvagn som funkar bra i de flesta miljöer. Sen skadar det inte att bebisen slog nytt sömnrekord dagtid just i Kronan Syskonvagn, något som onekligen ger den lite extra pluspoäng för mig personligen. En fullång recension av vagnen kommer att komma upp på bloggen inom de närmsta veckorna!

 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Sara 21 april, 2014 - 13:54

Hej! Hur stor (längd + vikt) är storasyster? Jag har 3år mellan mina killar å är grymt sugen på just kronan syskon… vet att kronan säger 15kg/sits… hur noga är det med vikten?

Hittade bloggen när jag sökte på just kronan syskon 🙂 en av de bästa bloggen jag hittat om barnvagnar 🙂

MVH Sara

Reply
Anna 21 april, 2014 - 20:43

Hej!
Hon är cirka 102 cm lång och väger lite mer än maxvikten på 15 kg. Den verkar klara hennes cirka 16 kg utan några som helst problem, men jag skulle kanske inte köpa vagnen till ett barn som redan väger mer än max dock, mest för att det nog kan bli lite trångt på bredden.
/Anna

Reply
Linda 28 april, 2014 - 13:37

Hej!
Funderar på en Kronan syskonvagn till tvillingarna som kommer i augusti, tillsammans med en ståbräda med sits till storasyster som då är 18 månader.
Men ifall hon blir trött tänkte jag ha en sele i beredskap att ta en av bebisarna i så storasyster kan få sitta i vagnen, och därför i princip hela tiden ha en sittdel på vagnen och lägga en av bebisarna i en mjuklift. Vet du någon sådan som skulle passa i sittdelen?
Precis i början kanske de kan ligga i samma liggdel men både bredden och maxvikten gör ju att den tiden snabbt är förbi.

/Linda

Reply
Anna 29 april, 2014 - 12:48

Hej Linda!
Jag lyckades klämma ner P&Ts lilla mjuklift i syskonsitsen, det gick precis på millimetern och med lite lite våld. 😉
Det kommer finnas bilder på det när jag lägger upp recensionen av Kronan Syskonvagn, men den kommer kunna komma upp som tidigast i början på nästa vecka!
/Anna

Reply
nina 5 maj, 2014 - 13:45

Hej. Undrar när recensionen på kronan syskon kommer? Väntar med spänning

Reply
Anna 5 maj, 2014 - 20:24

Hej Nina,
den kommer upp på bloggen som under onsdagen denna vecka, som senast! Kanske är den klar redan imorgon.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar