Glad påsk!

av Anna

cattis_paskvagnVåren 2012 hade vi en påsktävling i Barnvagnar!-gruppen på Facebook, det här fantastiska bidraget skapat av Cattis O kom på andra plats och är fortfarande vad jag ser framför mig inne i huvudet när jag tänker på barnvagnar och påsk i kombination. Hoppas långhelgen är full av många härliga barnvagnspromenader och när påsken är över ses vi här på bloggen igen för att bland annat läsa min färdigställda recension av Emmaljunga Super Viking. Glad påsk!

 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Sofia 19 april, 2014 - 10:15

Hej Anna 🙂 glad påsk!
Har lite undran över babyzen yoyo, hur är den o köra med lite större barn upp för trottoarkanten oså? Alltså hävkraften 🙂 har en bugaboo bee idag som man kan jämföra lite med. Är den framtung?

Mvh Sofia

Reply
Anna 21 april, 2014 - 20:46

Hej Sofia!
Nej jag tycker inte den är framtung alls. Den kanske inte har den bästa hävkraften men jag skulle inte säga att den har dålig hävkraft, jag har inte haft något problem med att komma över trottoarkanter med den faktiskt. Bee+ har ju lite annan vinkel på handtaget så den är nog något mer lätthävd, dock.
/Anna

Reply
Helen 20 april, 2014 - 22:49

Hej och glad påsk på dig med! 🙂 jag och min sambo har precis köpt vår första barnvagn till första barnet, det blev en brio go 2013. Vi har den nu hemma i väntan på bebisen (hämtade den igår). En sak jag undrar över som jag inte tänkte på i butiken -ska liggdelen inte vara helt vågrät? Har som sagt ingen erfarenhet av barnvagnar men jag ser på våran att den sluttar och är högre i huvudändan. Testade med måttstocken för att se och mäter jag vid fotändan är det 58 cm till liggdelens botten från golvet och i huvudändan 62 cm. Känns snett men kanske ska vara så. Sambon säger att den iaf sluttar åt rätt håll och man ser ner bra och barnet får inte blod i huvudet som om den skulle slutta åt andra hållet. Men jag trodde nog den skulle vara rak…. Jättetacksam för svar 🙂

Reply
Anna 21 april, 2014 - 20:50

Hej Helen, grattis till kommande bebis och till bra barnvagnsval!

Nej Gos liggdel lutar lite, men precis som din sambo sa så är det ju åt rätt håll. Lutningen minskar dessutom när man har ett barn i, barnets huvud är ju tungt och balanserar upp liggdelen något. Så det låter helt normalt för vagnen!
/Anna

Reply
Malin 23 april, 2014 - 09:11

Hej! Är precis i färd med att köpa barnvagn och det lutar åt en Emmaljunga Super Viking så jag är väldigt nyfiken på dina tankar om den. Kommer din recension upp nu i veckan? Mvh Malin

Reply
Anna 23 april, 2014 - 10:37

Hej Malin,
japp, imorgon bitti, ska bara finputsa lite på den ikväll! 🙂
/Anna

Reply

Lämna en kommentar