Höstnyheter från Elodie Details

av Anna

ed_hostnyheter

Elodie Details släppte häromdagen en pressrelease med information om höstnyheter och däribland fanns det en hel del fina barnvagnstillbehör. Två nya designlinjer – La Barouque och Petit Royal Blue – finns både som åkpåse och skötväska. Åkpåsarna är precis som Elodie Details andra åkpåsar tillverkade i en vind- och vattenavvisande yttertextil och mjuk och varm microfleece eller pärlsammet på insidan. Petit Royal Blue-åkpåsen har även en krage i pälsimitation. Åkpåsarna har ett cirkapris på 1190 kronor och jag utgår från att de har den smarta upphängningsfickan på baksidan som alla ED-åkpåsar utrustats med sen hösten 2012 och framåt.

Skötväskorna kommer i två olika modeller, personligen föll jag pladask för Petit Royal Blue-väskan som kommer med upphängningsremmar, matchande skötbädd och kan öppnas upp hela vägen ner till botten. Även för den ligger cirkapriset på 1190 kr vilken även gäller för La Barouque-väskan och samma modell men i helsvart. Jag vill inte att sommaren ska vara över riktigt än men det finns onekligen många anledningar till att se fram emot att få göra sin barnvagn vinterfin!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Elodie Details – ut med det gamla, in med det nya! 8 augusti, 2013 - 17:15

[…] den 15e augusti så har Elodie Details utförsäljning i sin butik på Sibyllegatan. Inför att höstnyheterna från ED ska anlända så töms lagret för att göra plats för allt det nya. Jag kommer absolut inte kunna […]

Reply
Bekah 24 augusti, 2013 - 09:10

Gud vad glad jag blev när jag hittade din blogg, trillade in på din gamla sida & kände direkt hur hysterin kring våran nya syskonvagn lättade lite!! 😀 Har fortfarande inte bestämt oss men det står mellan en MB Duet (som dessvärre inte finns någonstans att testa)eller donkey..
Ville bara tacka så mycket för all info & alla tips!! Det är guldvärt!

Reply

Lämna en kommentar