Orbit Baby Generation!

av Anna

OB_GNRT_Bannercover_SVOrbit Baby lanserar idag ett ambassadörsprojekt där fem stycken bloggare får varsin Orbit Baby G2, som tidigare omskrivits här på bloggen flera gånger, med valfria tillbehör, att testa och skriva om i sin blogg. Senare får de fem vinnarna även en Orbit Baby G3 när de släpps! Orbit Baby vill skapa en plattform där den som är nyfiken på vagnen kan vända sig till andra, som testat den grundligt, med sina frågor.  Ambassadörsprojektet lanseras på Orbit Baby Norge/Sveriges Facebook-sida, det är även där du som är intresserad kan anmäla dig. Nedan följer med information:

 

”Bli ambassadör för Orbit Baby Generation!

Är du nyfiken på Orbit Baby? Vill du bli en av fem ambassadör som ska representera Orbit Baby Generation? Nu har du chansen!

I ambassadörsprojektet ingår fem ambassadörer med familjer. Varje ambassadörsfamilj får en gratis Orbit Baby G2 med tillbehör mot att de bloggar på temat: “Byt barnvagn, inte ditt liv!”. Som en extra bonus ingår även en uppgradering till Orbit Baby G3 (nästa modell) med tillbehör när den lanseras i Sverige under 2014. Projektet löper t o m 2014.

Hur söker jag? Anmäl dig nedan genom att fylla i formuläret. Skriv så medryckande du kan, låt oss drömma med dig (och engagera dina vänner)! Urvalet sker genom röstning som pågår fram till den 30 augusti. De fem kandidater som får flest röster vinner.

Vem kan ansöka om att bli Orbit Baby Ambassadör?

Du som har ett eller flera barn.
Du som gillar Orbit Baby.
Du som har en egen blogg och är aktiv i sociala medier.
Du som gillar att berätta om det som händer i ditt liv.

Vad ska ambassadörerna skriva om?

Som ambassadör bloggar du om ditt liv med Orbit Baby. Det betyder nedslag i din vardag genom alla årstider och i livets olika situationer (i stan, på landet, vid havet , i bergen, i vardagen och på semestern). Helt enkelt, på vilket sätt fungerar Orbit Baby för dig och ditt familjeliv?”

 

Du kanske också gillar

1 kommentar

Malin Grahn 7 augusti, 2013 - 16:29

Å så ljuvlig tävling. Alla vet vilken barnvagnsnörd jag är, jag är inne på min 36:e vagn just nu. Att få vinna denna vore helt underbart, och även att få blogga om den.

Min blogg har vuxit sig stor och jag tror att det är på grund av alla recensioner och tester på barmvagnar jag gör. Jag har aldrig testat denna vagn då jag inte haft råd att köpa den, så självklsrt ska jag vinna! Jag är ensamstående med två barn och för att tänka på annat har jag köpt och sålt vagnar, men vinner jag denna så behåller jag den tills barnvagnsperioden är över. Drömvagnen!

Rösta på mig och mina två döttrar och gör oss till ambassadör er. Vi hade uppskattat det till max och det passar oss så bra!

Puss!

Reply

Lämna en kommentar