iCandy Peach 2

av Anna

Sedan juni i år har iCandy en ny svensk agentur och jag har via kontakt med dem fått information om höstens nyheter. Redan denna vecka kommer iCandy Peach Jogger finnas att tillgängliga i Sverige i alla färger, vilka det är ser man bäst på iCandys hemsida. Peach Jogger är som ni ser på bilden ovan en trehjulig vagn med vändbar sits, något som tidigare varit väldigt sällsynt blir nu en vanligare syn men iCandy framhåller att det hittills varit lite mindre barnvagnsmärken som producerat den här typen av vagn. Vad gäller iCandy Peach 2 så ser ni den ovan med sittdel i färgen Black Magic och liggdel i Silver Minst. Peach 2 ersätter den gamla Peach Jogger. De främsta skillnaderna modellerna emellan är att Peach 2 har samma sitt- och liggdel för övre som nedre delen av vagnen samt att adaptrarna har gjorts något längre så att avståndet mellan sitt-/liggdelarna ökar, för ökad bekvämlighet och utrymme för barnen. Dessutom har sittdelen på Peach 2 tre olika lägen, medan Peach Jogger endast hade två.

Peach 2 kommer att finnas tillgänglig i fyra färger, Black Magic har redan nu skickats ut till återförsäljare men lär vara helt slutsåld. En ny leverans av den färgen och av Silver Mint inkommer i november, de övriga två färgerna (Bon bon och Ultra Violet) anländer till Sverige i början på år 2013. På iCandys svenska hemsida finns en lista över nuvarande 35 återförsäljare, men jag har fått information om att det i november kommer att öppnas en ny barnsäkerhetsbutik i Infra City, norr om Stockholm. I den kommer det att finns en särskild Shop in Shop för iCandy, med alla modeller tillgängliga för att tittas och klämmas på.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar