Emmaljunga Monkey

av Anna

Nu har bilder på Emmaljungas nyheter läckt ut och ni kan se dem på Barnvagnsbloggen! Ovan är Emmaljungas nya syskonvagn Monkey. Som jag nämnde tidigare så finns det ett singel- och ett dubbelchassi som både sitt- och liggdelarna funkar på. Jag är nyfiken på vagnens mått, framför allt bredd, och vikt. Men jag gillar de stora framhjulen på syskonchassit! I övrigt så får ni bedöma vagnarnas nya funktioner och utseende själva.

När ämnet ändå är uppe har jag under en tid försökt få kontakt med Emmaljunga för att få intervjua någon därifrån för bloggens räkning. Det enda jag hittar är ett faxnummer. Om någon från EL ser detta eller om någon har en mailadress får ni hemskt gärna tipsa mig!

 

Du kanske också gillar

8 kommentarer

H. Caesar 20 juni, 2012 - 07:47

Hihi tog de Monkey för att det redan finns en Donkey 😀

Reply
Hanna 21 juni, 2012 - 12:15

Känns som dem härmar Bugaboo med namnet riktigt likt Donkey och vagnen var inte spec snygg!

Reply
MaryCaroline 23 juni, 2012 - 16:48

Tycker vagnen ser helt okej ut, men jag tror inte jag vill ha en vagn med svängbara hjul och /eller mindre hjul där fram…

Reply
Magdalena 2 juli, 2012 - 21:24

Hade twin nitro till mina barn och var jättenöjd med den, den här ser ut att vara snäppet bättre för den har större framhjul. (Btw svängbara framhjul på en dubbelvagn är ju ett måste!) Just den färgen var kanske inte så snygg och det här med namnet (monkey, donkey) är ju för roligt men jag hade gärna testat den om jag hade haft yngre barn!

Reply
M 8 augusti, 2012 - 10:31

Hej,

Har verkligen sett fram emot att få reda på mer om den här vagnen, nu har dessutom måtten kommit i den nya katalogen för 2013 på deras hemsida.

Har kollat med G-knapp i Malmö igår och de nämnde att de fått orderbekräftelse på leverans i vecka 48 (produktion startar tydligen vecka 47 för Monkey). Det finns som alltid risk för förseningar i detta…

Priset på vagnen är 3200 kronor för chassit och 2000 kronor per del, dvs ligg- eller sitt-del. Totalt alltså ca. 9000+ kronor för chassi, 2 sittdelar, samt liggdel.

Efter att ha kikat lite på vagnen är jag inte längre säker på att den är klockren för vad vi behöver, utan det blir kanske en Baby Jogger Double GT. Men vem vet vad det till slut blir….

Reply
alltombarnvagnar 8 augusti, 2012 - 14:22

Tack för att du dela med dig av informationen! Kostar singelchassit lika mycket som dubbelchassit, vet du det?
/Anna

Reply
Daniel 16 januari, 2013 - 22:12

Vi köpte en dubbel monkey, men märkte att chassit är gjort snett så att ligg/sitt delen lutar snett utåt.
12mm på 34cm i vårt fall, den i butiken var likadan. Vi lämnar igen våran nu.

Emmaljunga säger att det ska vara så och vägrar ge oss en anledning varför dom valt denna lösning.

Barn bör väl sitta/ligga rakt tycker vi! Sjukt dåligt!!!

Reply
alltombarnvagnar 20 januari, 2013 - 20:44

Hej Daniel, och tack för din kommentar! Jag hade inte hört talas om detta tidigare, måste kolla upp det!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar