Sommar på Gotland

av Anna

Mina barnvagnar och jag tillbringar traditionsenligt sommaren på Gotland. Inläggen kommer kanske inte komma riktigt lika tätt och det kan dröja något längre innan jag svarar på mail men samtidigt kan jag utlova många roliga barnvagnsnyheter även under juli och augusti!
/Anna

20120622-150424.jpg

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Ellen 2 juli, 2012 - 11:06

hej Anna,
undrar om du med all din erfarenhet har något tips på hur folk lagar en Bugaboo Cam trasig bromsvajer? Jag tror inte jag är den första att råka ut för detta men det är jättesvårt att hitta information kring detta, mest får man info att man måste köpa nytt chassi, vilket verkar helt galet bara för en trasig vajer.
Har du något tips?

Sedan undrar jag om du vet någon som syr upp sufflett till Bugaboo cam – jag är tyvärr usel på att sy så jag behöver hjälp att pimpa min vagn 😀

Tack på förhand hälsar Ellen

Reply
alltombarnvagnar 2 juli, 2012 - 13:14

Hej Ellen!
Om du har Facebook tycker jag att du ska gå med i min grupp Barnvagnar! där: https://www.facebook.com/groups/141568512604292/
För där finns det dels flertalet som syr suffletter på beställningen, dels flera som fått sina bromsvajrar utbytta hos cykelreparatör eller bytt ut dem själv.

Så svaret på din fråga är att du inte måste köpa nytt chassi! Du kan byta vajern själv, eller så ber du någon duktig på cyklar om hjälp!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar