En första titt på Quinny Zapp Flex Plus

av Anna

Här är Quinny Zapp Flex Plus – en av flera små, smidiga vagnar jag kommer testa under sommaren! Jag har tidigare skrivit om Quinny Zapp Xtra 2.0 och nu har alltså Quinny släppt en uppföljare som har förbättrats på flera av de punkter som jag hoppades skulle ändras. Då tänker jag främst på att man nu kan få Zapp som fyrhjuling och att den då också har helt handtag. Kan säga direkt att det gör mycket för körkänslan och möjligheten att bekvämt styra vagnen med bara en hand blir ju mycket större!

Quinny Zapp Flex Plus har vändbart säte, med sitt-, vilo- och liggläge framåtvänd samt vilo- och liggläge bakåt. Med vagnen ingår alltid adaptrar för babyskydd, som passar till exempel Maxi Cosi Pebble Plus – det rosa skyddet på bilden ovan, men också funkar för andra modeller från både Maxi Cosi, BeSafe och ofta även från Cybex. En annan nyhet, som gör Zapp ännu mer lämplig som resevagn för småbarn, är ett nytt tillbehör – en From Birth Cocoon. Istället för en separat liggdel, vilket också kan köpas till, så fästs denna Cocoon direkt på sittdelen. Den utgörs dels av som en hängmatta som spänns över sittdelen och skapar ett plant liggläge, dels som en åkpåse som kan regleras i tjocklek. Precis som Zapp Xtra 2.0 kan också Zapp Flex Plus fällas ihop med sittdelen på om den är framåtvänd. Jag ser fram emot att testa denna och återkommer med en recension efter sommaren!

För den nyfikne så är några andra vagnar jag ska testa under sommaren bland annat Cybex Mios, Nordic Crown Spin, Hesba Condour Coupé och en nyhet från Elodie Details…


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Handla Quinny Zapp Flex Plus hos: Jollyroom

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Sara 26 juni, 2017 - 13:10

Är sjukt nyfiken på nyheten från Elodie Details…! Kan man få en ledtråd? Och när dyker den upp..?

Reply
Anna 30 juni, 2017 - 21:09

Hej Sara, tyvärr får jag inte säga något än men jag har sett att det hintas lite från vissa återförsäljare. Vad de har fått för regler vet jag inte men jag följer snällt ”mina”! Du får hålla ut till mitten av juli. 🙂
/Anna

Reply
Sofia 31 oktober, 2017 - 15:15

Jag är nyfiken på din recension av Quinny Zapp Flex Plus som skulle komma efter sommaren. Väntar med spänning! 🙂

Reply
Anna 31 oktober, 2017 - 21:02

Hej Sofia, ja du, det är jag också. Den kom inte efter sommaren och den kommer inte ens komma i år. Jag får lite luddigt säga ”i vår” och hoppas jag kan hålla det.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar