Nyhet från Bugaboo – Bugaboo Donkey Classic+!

av Anna

Många är vi som har väntat länge och idag släpper Bugaboo äntligen Donkey i Classic-version! Sedan tidigare finns både Cameleon Classic och Buffalo Classic. Cameleon Classic finns i fyra färger; navy, khaki, sand och grå. Buffalo finns i grå och navy. Donkey Classic+ som släpps idag, och kommer finnas i butik från juli, finns åtminstone i nuläget endast i Bugaboos blåa färg Classic Navy. Donkey Classic+ (där plusset står för att handtag och bygel är i läderimitation) kommer kosta 13399 kr för Mono, 17199 kr i Duo och 18999 kr i Twin. Den som villhöver denna vagn behöver alltså öppna upp den stora plånboken!

Donkey Classic+ har både bas och topptyg i en klassisk marinblå färg. Insidan av suffletten är i både stiligt och mysigt quiltat tyg i off white. Både handtag och bygel är klädda i handsydd läderimitation i svart. Jag faller dessutom lite extra för detaljen att även sidokorgen är i marinblått, så snyggt!

Själv är jag så glad att Bugaboo äntligen börjar omfamna även Donkeys i deras breda utbud av special och limited editions. Nu gäller det bara att fundera på om mina villhöver-känslor är starka nog för ett köp. Vad tycker ni?


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Se pris för Bugaboo Donkey hos: Bugaboo

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar