Miraklet i magen – gravidpodden från BB Sophia

av Anna

Miraklet i Magen - en podd från BB SophiaOm det inte vore för att nya barn föds hela tiden så skulle det inte finnas något behov av barnvagnar, hemska tanke eller hur? För en barnvagnsnörd som jag är det en mardröm, haha! Så därför är det inte så konstigt att jag under våren engagerat mig i den purfärska gravidpodden Miraklet i magen, och nu äntligen får jag berätta om den för er. Jag vet att många får de långsamma gravidtetsveckorna att passera förbi snabbare genom att läsa på om just barnvagnar och andra tillbehör, så nu kan jag tipsa er om ett annat riktigt bra tidsfördriv! Och för dig som redan fått ditt barn, kanske är detta något för dina öron under barnvagnspromenaderna?

Till alla som är gravida, har varit gravida eller hoppas att en gång bli det – till alla som befunnits sig i den vilda mix av lycka, oro och eufori som det är att veta att man snart ska bli förälder – det här bara måste ni lyssna på! Under våren och framför allt under första delen av sommaren har jag fått äran och glädjen att träffa och samtala med erfarna samt blivande föräldrar och de som är experter på allt som har med graviditet att göra. Resultatet av det är den fantastiska gravidpodden Miraklet i magen – med mig som programledare!

Snart kommer de första avsnitten ut, och jag hoppas verkligen att ni kommer att uppskatta att lyssna lika mycket som jag uppskattat att få vara en del av detta projekt! Om inte annat så bara får ni inte missa hur Ewa Fröling gestaltar en befruktad livmoder, faktiskt helt magiskt att höra på.

Tipsa gärna vänner och bekanta om podden Miraklet i magen – den kommer finnas tillgänglig på iTunes, på www.bbsophia.se och på BB Sophias Facebook-sida.

Hela pressmeddelandet kan man läsa här BB Sophias hemsida. De första avsnitten kommer ut i nästa vecka, jag kommer publicera en länk här på bloggen då och hoppas ni som lyssnar sen vill lämna en kommentar med era intryck av podden!

Massa kärlek! <3

 

Du kanske också gillar

1 kommentar

Lördagslyssning – Miraklet i magen 27 juni, 2015 - 10:12

[…] mycket kort tips om att första avsnittet av podden jag programleder nu har kommit ut – lyssna på Miraklet i magen – del 1! Allt om graviditetens första […]

Reply

Lämna en kommentar