Black Friday – barnvagnsfynd!

av Anna

black_fridayBlack Friday alltså, kan inte säga att jag riktigt fått feeling för denna shoppingoccasion ännu men så befinner sig ju också Black Friday-traditionen enbart i sin linda här i Sverige. Förra året fyndade jag till min stora glädje och sorg en tvättmaskin. Glädje för att en tråkigt utgift blev mindre än planerat, sorg för att som alltid hade jag hellre lagt pengarna på en barnvagn. Men kanske finns det utrymme för den typen av kap detta år? För den som tänker barnvagn i all black eller färgglatt inför Black Friday, här är mina bästa shoppingtips:

– Bonti har Black Friday erbjudande som startade vid midnatt idag. I butik såväl som på webben har de 15% på hela sitt utbud, med undantag för barnvagnar och Stokkes möbler. Dock omfattas originaltillbehör av rabatten, så go bananas på Bugaboo-accessoarer ni som tänkt köpa det! Koden som gäller är: blackfriday_15​. Handlar man i fysisk butik så har Bonti under fredagen även 20% på alla babyskydd och bilstolar!

– Jollyroom tycker att blott en fredag är för kort, så de har kört Black Friday-veckan lång och fortsätter under helgen. Ny erbjudanden dagligen, har sett både åkpåsar och barnvagnar till riktigt bra pris!

– Lekmer går all in även de, med olika Black Friday-kampanjer som även omfattar en del barnvagnar och tillbehör! Bland annat ett riktigt kanonpris på Carena Fårö Lux som jag precis recenserat, men även på BJ City Mini GT sand/stone, Brio Ståbräda (ej för Go) och Carena Jogger till halva priset!

– Babyexperten har skapat en unik rabattkod för 20% avdrag – bara för er som läser Allt om barnvagnar och för medlemmarna i min grupp Barnvagnar! på Facebook. Koden, som gäller under hela fredagen på hela sortimentet (ordinarie priser), är: BlackFriday2015. Givetvis funkar koden även på Emmaljungas barnvagnar, men kom ihåg att dessa inte skickas och därmed måste hämtas ut i Babyexpertens fysiska butik i Stockholm.

– Big Baby har kampanjhelg med flera olika erbjudanden, bland annat får man babyskyddet Maxi Cosi Cabriofix på köpet om man handlar en barnvagn för mer än 10000 kr.

– Babyland har ett flertal erbjudanden för Black Friday, bland annat kan man köpa en Britax Go med liggdel för 4995 kr, ett riktigt kap! Vissa Elodie Details-åkpåsar säljs för 799 kr och sedan finns en rad andra deals som rör barnvagnar och tillbehör.

– Babyshop har en härlig Black Friday kampanj med utvalda varor till 25% rabatt, med koden VIPFRIDAY. Den som är sugen på en skötväska från t.ex. Littlephant eller SkipHop kan verkligen göra en bra affär!

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Charlotte 27 november, 2015 - 08:09

Lilla violen har 20% på allt utom bilbarnstolar och barnvagnar 🙂
Massor av leksaker, kläder & barnvagnstillbehör.
Rabatten gäller ända till söndag 🙂

Reply
Jeanette 27 november, 2015 - 12:26

Babyproffsen kickar igång sin julkampanj på Black friday. Massor av erbjudanden på hoppgungor, babysitter, ullfiltar, lekstolar mm.

Reply
Heidi 27 november, 2015 - 12:46

Hej!
Jag är på jakt efter en enkelvagn till yngsta dottern. Mina önskemål är vändbar sittdel, lufthjul gärna med fjädring, gärna 3hjul, funka bra med ståbräda. Är det Crescent trike som är närmast mina önskemål eller har du andra tips?
Mvh Heidi

Reply
Anna 27 november, 2015 - 13:24

Hej Heidi!
Ja, Crescent Trike är nog den första jag kommer att tänka på – så länge de där med tre hjul är ett krav du inte vill tumma på. Kan du tänka dig fyra hjul kanske Brio Smile också kan vara något, eller EL Viking/Super Viking Air?
/Anna

Reply
Katherin 27 november, 2015 - 13:38

Lekmer – BW15 = fri frakt <1000

Reply

Lämna en kommentar