Bugaboo Komfort Ståbräda – äntligen!

av Anna

bugaboo_komfortFör ett år sedan skrev jag för första gången om Bugaboos nya Komfort Ståbräda och strax efter det fick jag se den live i Bugaboos Showroom på Kind und Jugend-mässan i Köln. I förra veckan gick Bugaboo ut med nyheter att ståbrädan, som först skulle ha kommit i november 2014, nu äntligen släpps den 1 september. Men redan i förra veckan fanns den att köpa i vissa butiker, bilderna ovan är tagna på NK Lek & Baby i Stockholm. I inläggen jag länkade till ovan kan ni läsa om och se bilder på hur ståbrädan funkar. Kortfattat så har den en avtagbar pall, automatiskt upphängning samt är vändbar. Den är snedplacerad så att man får extra mycket gångutrymme för benen, och man väljer själv om man vill ha den åt höger eller vänster. Pallen medföljer alltid ståbrädan, och de två kostar 1180 kr ihop. Adapter kostar 170 kr. Inga adapters medföljer brädan, du väljer själv för vilken vagn du vill köpa adapter. Det är samma adapter för Bugaboo Donkey som för Buffalo. Gamla adapters funkar tyvärr inte med nya ståbrädan.

Självklart inväntar jag mitt alldeles egna exemplar och jag kommer testat Bugaboo Komfort Ståbräda med både Donkey och Bee3, återkommer med recension när jag vet vad den går för!

 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Ida 11 augusti, 2015 - 22:53

Hej Undrar om jag får ställa en fråga till dig som är Bugaboo expert.
Ska precis köpa min första Bugaboo en Buffalo, har förälskat mig i topsetet Happy Bugs som ju förstås inte finns till Buffalo. Är det stor skillnad på passformen mellan Buffalo och Donkey? Skulle man kunna klämma på ett toptyg till Donkey på Buffalon?
Mvh Ida

Reply
Anna 12 augusti, 2015 - 15:22

Hej Ida,
nej tyvärr, det kommer bli väldigt tight. Tvärtom funkar dock, alltså Buffalons sufflett på Donkeyn.
/Anna

Reply
Nina 26 augusti, 2015 - 00:27

Dette er hvorfor jeg aldri kjøper ”glossy magazines” lenger :p Jeg sitter mye heller og koser meg med kaffe og barnevognblogger/insta/forum/fb grupper ;D

Reply
Anna 26 augusti, 2015 - 20:52

Åh jag är precis som du, det är den bästa nöjesläsningen som finns!
/Anna

Reply
Elle 19 oktober, 2015 - 22:38

Hej, Har du provat den nya ståbrädan på Cameleon? Jag undrar hur den fungerar på den med tanken att den är snedplacerad…

Reply
Anna 20 oktober, 2015 - 08:44

Hej Elle,
tyvärr, jag har ingen Cameleon. Jag har testat den på Donkeyn och kommer testa den på Bee3 också!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar