Bugaboo Snacktray på Bee

av Anna
Bee snacktray

När Bugaboo släppte tillbehöret Snack Tray så var den endast kompatibel med Frog, Cameleon och Donkey (Buffalon fanns inte då).Sedan förra året finns Snack Tray även med ett fäste för Bugaboo Bee. Fästet ska fungera på alla modeller av Bee och är nog främst avsett för användning när sittdelen är framåtvänd men fungerar även med vagnen bakåtvänd. Det blir dock tightare mellan Snack Tray och ryggstödet då. Själva Snack Tray är precis samma, på Bugaboos vagnar med sittdelsram så fästs den direkt in i fästet där bygeln annars sitter. På Bee så knäpper man fast ett fäste på chassit och fäster sin Snack Tray i den. Det innebär att har man en Snack Tray med Bee-fäste så kan man använda den på alla Bugaboos vagnar, med eller utan fästet.

Bee snacktray_2

Att montera den på sitt Bee, av många ansedd som Bugaboos mest somriga vagn, är inte svårt alls.
1: Själva fästet, litet och lätt med en snäppspänne.
2+3: Bilderna i fel ordning men man viker bara fästet runt chassit, den svarta plastdelen, och spänner ihop det.
4: Snack Tray i stängd position, mugghållaren tillgänglig.
5: Med locket öppet kommer man åt både muggållaren och en bägare för snacks, eller andra småsaker.
6: När barnet ska i och ur vagnen så viker man ut hela Snack Tray, så det finns utrymme att spänne ihop selen.

I mitt tycke är Snack Tray främst ett sommartillbehör, det är åtminstone då vi använder det. Perfekt för barnet att ha egen tillgång till både dryck och snacks. Och det är absolut inte ett måste, men blir det ofta mellis på rullande fot så kan en Snack Tray vara riktigt praktiskt att ha!


Länkarna nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. HÄR kan du läsa mer om varför jag har affiliatelänkar på bloggen. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!

Handla Bugaboo Snack tray hos: Bugaboo

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Therese 22 juni, 2015 - 14:23

Värt att skaffa? Använder den mycket till donkeyn. Vet du om det går att köpa fästet löst?

Reply
Anna 22 juni, 2015 - 15:16

Inte använt den på mitt Bee än, man använder snack tray enbart och inte bygel alls till Donkeyn nu!
/Anna

Reply
Elin 22 december, 2015 - 22:01

Hej!
Tack för en toppenblogg!! Vet du var man kan köpa själva adaptern till snack trayen? Jag har en till min donkey men skulle vela använda den på bee också! 🙂
Mvh Elin

Reply
Anna 28 december, 2015 - 00:25

Hej Elin, jag har hört att den ska finnas som reservdel men misstänker att man kanske får beställa den hos en Bugaboo-återförsäljare? För jag har nog aldrig sett den säljas löst i butik tyvärr!
/Anna

Reply
Elin 22 december, 2015 - 22:02

Hej!
Tack för en toppenblogg!! Vet du var man kan köpa själva adaptern till snack trayen? Jag har en till min donkey men skulle vela använda den på bee också!
Mvh Elin

(Skrev fel mail i förra kommentaren)

Reply

Lämna en kommentar