En barnvagnsnörds dröm går i uppfyllelse!

av Anna

mittegetbarnvagnsrum

Den här veckan blir det färre blogginlägg på Allt om barnvagnar. Och det beror inte på att jag har tagit semester eller så, tvärtom är den här sommaren fullproppad av vagnar och tillbehör som både ska testas och skrivas om. Det blir resevagnar, joggingvagnar, cykelvagnar, sittdynor, parasoll och allt möjligt mellan himmel och jord i barnvagnsvärlden. Nej, den här veckan är jag upptagen med att flytta från lägenhet till hus, och såhär dagen efter inflytt är jag så innerligt lycklig över att min barnvagnsnördsdröm har gått i uppfyllelse. Japp. Jag har ett helt eget rum för bara barnvagnar och tillbehör! Om det fanns plats för en säng där inne så jag kunde få sova bland grejerna skulle jag inte tveka en sekund, men nu får jag nöja mig med att gå dit och meditera och bara njuta av den vackra utsikten då och då.

För att fira min flytt så har jag en tävling på bloggens Facebook-sida just nu, ni hittar den förstås på namnet Allt om barnvagnar. Och alldeles snart kommer det upp ännu en sommartävling här på bloggen, med en vinst som passar den som inte tänkt ligga på latsidan under semestern!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar