MammaKan + Allt om barnvagnar – minikurs om att köpa sin första barnvagn!

av Anna

MammaKanReklamI december så spelade jag in en minikurs för MammaKan, på temat Vad ska man tänka på när man väljer och köper sin första barnvagn. Just nu så kan ni som läser min blogg få se denna minikurs helt kostnadsfritt. Klicka er in HÄR till min minikurs Att välja barnvagn och när ni har klickat på ”Buy now” så fyller ni i rutan i koden: GRATISMINIKURS.

Ni som läst bloggen ett tag känner nog igen de flesta tipsen redan men kanske är det lite kul att titta på för er som just nu står inför att göra ert första val i den stora barnvagnsdjungeln!

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

SpringSara 25 februari, 2015 - 13:48

Kul! Måste man ändå fylla i namn och kortnr? Kommer inte vidare för att se filmen när jag fyllt i koden…

Reply
Anna 26 februari, 2015 - 14:19

Frågade tjejerna på MammaKan och tyvärr, de har gjort allt de kan för att få sin leverantör att ändra det men inte lyckats ännu:

Hur gör jag om jag har en rabattkupong?
Välj en minikurs, klicka på “Buy now” och klicka sedan på “Click to use coupon” i nedre vänstra hörnet. Fyll i kupongkod och tryck “Apply”. Fyll sedan i dina uppgifter och klicka “Submit purchase”. Obs! Du måste fylla i alla uppgifter även om du inte behöver betala något. Rabattkuponger gäller endast vid ett tillfälle och för nya användare.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar