Ihopfällda resevagnar!

av Anna

ihopfallda_resevagnarFör den som söker efter jämförelsebilder på resevagnar ihopfällda bredvid varandra så kommer här lite ögongodis. På bilden där vagnarna är uppfällda saknas Baby Jogger Zip som skulle stått längst till höger, på de andra två bilderna där vagnarna är ihopfällda så ser man från vänster till höger: Baby Jogger Vue, Chicco Liteway, Quinny Yezz, Bugaboo Bee3 och Baby Jogger Zip. Mest unik ihop- och uppfällning har utan tvekan Quinny Yezz, den är också lättast i gruppen med sina 5 kg. Vue och Liteway är paraplyvagnar – Vue har dock vändbar sittdel – och fälls som sådana. Zip ser ut som en paraplyvagn men med helt handtag, och fälls både som en paraplyvagn och som en vanlig Baby Jogger-vagn med deras Quick Fold-teknik. Bugaboo Bee3 är definitivt bredast ihopfälld men är den vagn som har flest funktioner: vändbar sittdel, fullt liggläge, ställbart handtag, förlängningsbar rygg- och sittyta.

Det kommer komma lite kortare recensioner på samtliga vagnar på bilden ovan som jag inte redan skrivit om!

 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Quinny Yezz 10 mars, 2015 - 13:49

[…] och den tar upp väldigt lite plats. För jämförelsebilder med andra vagnar, se detta jämförelseinlägg med ihopfällda resevagnar. Om man istället vill fälla upp vagnen så lossar man bara chassispärren och sedan vecklar man […]

Reply
Annika 23 mars, 2015 - 22:15

Hej!

Ska precis köpa en resevagn och läser kors och tvärs bland bloggar och tester. Du verkar som vanligt ha bra koll och vill därför be om råd.
Har en snart 1-åring. Åker mycket mellan Stockholm och Gbg och skulle tycka det vore kanon att slippa ta med min Bugaboo Cameleon på de resorna. Utöver detta förväntas vagnen användas på semesterresor (både sol/bad och storstad med trafik/kullersten) men också vara en vagn som ligger i bilen och som används vid handling etc.
Den ska ha bra kvalitet, vara lätt och ta lite plats, skön att köra, ha vettigt liggläge, hyfsad sufflett och en korg där man får plats med lite grejer.
Det finns ännu inget syskon men kan bli aktuellt.

Tacksam för tips!

Hälsar Annika

Reply
Kajsa 1 april, 2015 - 19:40

Hej! Jag läste ditt inlägg om att du önskade att det fanns en sulky med vändbar sits. Jag vet inte hur gammalt det inlägget var, men idag när jag var på Babyproffsen såg jag att det fanns en sulky som heter Quinny Zapp Xtra som borde vara precis det du söker!
Med vänlig hälsning, Kajsa

Reply
Anna 5 april, 2015 - 22:09

Hej Kajsa, kul att du säger det, för just den vagnen kommer jag testa och skriva om här på bloggen nu under våren!
Tack för förslaget!
/Anna

Reply
Sanna 15 april, 2015 - 20:50

Vet du om man kunde byta suflett på Zipen? Vet att en del använder donkey suflett till BJ Versa?

Reply
Anna 21 april, 2015 - 07:56

Hej Sanna, det är jag faktiskt lite osäker på. Jag kollade inte så noga på sufflettfästena, tyvärr.
Och jo de stämmer, har sett många bilder på Donkeyns solsufflett på Versan, men frågan är om den funkar på Zip iom att Zip är smalare?
/Anna

Reply

Lämna en kommentar