Bugaboo Bee3 + Van Gogh

av Anna

BugabooBee_vanGogh_1

Ni får ursäkta mig, jag var i Göteborg för två veckor sedan och kanske blev smittad av någon ordvitsbacill då, men jag kan inte annat än skratta åt att jag först på tredje försöket fick rubriken rätt efter att de två första gångerna helt automatiskt ha skrivit ”Vagn Gogh”. Vem vet, det finns kanske finns fler beröringspunkter mellan Bugaboo och den kända konstnären, än det gemensamma ursprungslandet?

Det ni ser på bilderna är i alla fall Bugaboos senaste limited edition, och turen har kommit till Bugaboo Bee3. Lite orättvist för Donkeyn som det ännu inte kommit en enda limited edition av, Buffalon släptes ju nu i februari i Escape-versionen. Men den som väntar på något gott… Bugaboo + Van Gogh bjuder från april i år på denna Bee3, som är det närmsta jag någonsin sett en barnvagn komma att vara ett riktigt konstverk. Det skadar inte att jag själv är svag för Van Goghs post-impressionistiska stil och älskar blått och turkost mest av alla färger som finns. Mönstret på suffletten har sitt ursprung i tavlan ”Almond Blossom” och målningens färgskala tas även upp i vagnens olivgröna chassi och styre, det senare i läderimitation. Klädseln på både sitt- och liggdel är i färgen petrol. Om det är samma petrol som redan finns i Bugaboos sortiment så är bilderna något missvisande, den är mörkare live. Men det kan ju också vara en annan nyans av petrol, det återstår att se när de första livebilderna släpps – pressbilder är ofta inte helt korrekta vad gäller färgåtergivning enligt min erfarenhet.

BugabooBee_vanGogh_2Bugaboo Bee3 + Va(g)n Gogh säljs antingen i ett set med både sitt- och liggdel för 9349 kronor, eller så köper man den med enbart sittdel för 7999 kr. Liggdelen säljs då separat för 1350 kr (kom ihåg att då ingår inte suffletten). Det finns även två accessoarer i kollektionen. En åkpåse som har en prislapp på 1399 kr och en breezy solsufflett som kommer att kosta 999 kr. Vagnen är tillverkad i begränsad upplaga och kommer att finns tillgänglig hos ett utvalt antal återförsäljare. Den kommer att säljas i Sverige enligt uppgift, men jag vet ej hos exakt vilka återförsäljare. För den som är nyfiken på att läsa mer om själva vagnen så har jag en Bugaboo Bee3-recension här på bloggen.

Vad tycker ni om samarbetet? Bu eller bä?

 

Du kanske också gillar

7 kommentarer

Marie 4 mars, 2015 - 08:43

Hej!
Vet du om det kommer släppas en ny bugaboo donkey nu 2015? Har hört lite rykte om det, men vet inte om det stämmer? När kommer den i så fall att släppas?

Reply
Anna 4 mars, 2015 - 09:48

Hej Marie, det är ett rykte som gått i typ två år nu. Minst! Jag tror säkert att Bugaboo jobbar på en uppdatering på Donkeyn, iom att de uppdaterat både Bee och Cameleon tre gånger hittills. Men det finns ingen officiell info direkt från dem än, och så länge det saknas så tar jag iaf jag alla rykten med en stor nypa salt. Bugaboo brukar informera om nya släpp av vagnar typ 1-3 månader innan release, så ska det komma någon innan sommaren så borde de isåfall gå ut med den infon inom kort!
/Anna

Reply
Marie-Louise 4 mars, 2015 - 09:05

Jag tycker samarbetet är helt underbart!
Måste få tag i breezyn! 😛

Reply
Hanna 4 mars, 2015 - 09:32

Helt underbart! Breezyn MÅSTE jag ha! Får hålla koll på vart den kommer säljas!

Reply
Anna Corbeek 4 mars, 2015 - 10:39

Mina favoritfärger med

Reply
Therese 4 mars, 2015 - 12:58

Den är underbar! Måste också unna mig en breezy. Verkligen ett vagn-konstverk.

Reply
Bugaboo Bee3 Van Gogh Breezy Sun Canopy 14 april, 2015 - 07:32

[…] som pryder mitt Bee3 just nu! Jag har tidigare skrivit ett inlägg om Bugaboos special edition Bugaboo Bee3 + Van Gogh och kände mig därefter oförmögen att inte beställa solsuffletten för eget bruk. I mitt tycke […]

Reply

Lämna en kommentar