Vårnyheter från Bugaboo och UPPAbaby

av Anna

Årets första nyhet från Bugaboo är nu officiell och det är Cameleon3 som släpps i ännu en special edition-upplaga! Denna nya skönhet kallas Kite, namnet delvis inspirerat av fodrets geometriska färgmönster i gråa och gröna toner. Yttertyget ska vara milt grönt, innerfodret är ljust grått och vagnen har bygel och handtag i svart läderimitation. Med vagnen medföljer en filt i ”vitt trelagers-muslin”. Det ihop med att suffletten har, som bilderna ovan tydligt visar, samma sorts vädringslucka som annars endast återfinns på Bugaboos Breezy-suffletter, gör att Cameleon3 Kite känns som en riktig sommarvagn. Men, en matchande åkpåse kommer också att släppas och gå att köpa separat. Bugaboo Cameleon3 Kite finns tillgänglig hos återförsäljare från 1 mars 2017. Priset för den kompletta vagnen plus filt är 12500 kr, åkpåsen säljs för 1590 kr.

Det första jag kom att tänka på när jag såg Cameleon3 Kite var färgskalan för Bugaboo Buffalo Escape. Den var också nedtonad, naturnära och gick i grönt och grått. Den versionen av Buffalo blev också väldigt populär och är en special edition som efterfrågas fortfarande idag. Det återstår att se om Kite kan bli lika väl emottagen som Escape blev!

En annan vårnyhet kommer från UPPAbaby, som nu tar in ännu en av märkets modeller till sitt skandinaviska sortiment. Sedan tidigare har vi UPPAbaby Vista här (som också får en del uppdateringar under våren) och nu utökas alltså både med Cruz och med paraplyvagnen G-Luxe. G-Luxe har ett ryggstöd som med ett enhandsgrepp kan fällas i tre olika positioner, fotstödet kan vinklas och suffletten har en utfällbar solskärm med SPF 50+. Vagnen har fempunktssele, bärhandtag och står upp själv även när den är ihopfälld. Framhjulen går att låsa och vagnen har en rejäl fotbroms. UPPAbaby G-Luxe lanseras också i mars 2017, kommer finnas i fem olika färger och priset hos återförsäljare kommer att ligga på 2999 kr.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar