Tipp tapp, tipp tapp! Tomten kommer!

av Anna

KALENDER2014

Just nu blir inläggsfrekvensen på bloggen något lägre för en vecka framöver, men det har sin skäl och vilka skäl sedan! Förutom den här bloggen så driver jag ju också en diskussionsgrupp på Facebook för alla som vill prata barnvagnar. Helt logiskt heter gruppen Barnvagnar! Och i gruppen ska vi för tredje året i rad arrangera en julkalender. Varje dag öppnar vi en lucka och sedan kan alla som är medlemmar i gruppen vara med och tävla. Hur priserna har sett ut tidigare år kan ni se på bilderna nedan, och i år verkar innehållet bli minst lika fantastiskt. Vill du vara med och tävla i vår julkalender så se till att ansöka om medlemskap i barnvagnsgruppen innan den sista november!

Julkalendern 2013!

allaluckor13

Julkalendern år 2012!julkalender2012

Du kanske också gillar

1 kommentar

Jullan 21 november, 2014 - 10:47

Jättefina priser! 🙂 Förra året så var jag inte med och tävlade, hade en nyföding och lyckades missa lucköppningarna, men i är ska jag vara med. 🙂 Är det varje kväll ni öppnar? Tips på hur man inte ska missa lucköppningarna?

Reply

Lämna en kommentar