Event som börjar på B!

av Anna

Big_Baby

Slutet av november visade sig vara högsäsong för barnvagnsevent! I onsdags hade Big Baby ett kundevent i sina båda butiker i Kungens Kurva och Häggvik. Jag var på plats och kan rapportera att kön ringlade sig lång utanför! De första 100 gästerna fick en goodiebag med sig hem. Men kanske hade en del även bråttom in till att fynda av utgående modeller av Bugaboo-suffletter, erbjudanden på vagnar från Britax och Kronan samt lite andra allmänna rabatter på både vagnar och andra barnprodukter? Jag har faktiskt inte varit i butikslokalen sedan Big Baby tog över efter Barnens hus, så det var kul att få se hur det såg ut där nu. För er som – precis som jag – hängde ofta på Brio Store (RIP!) kan jag berätta att det är butikschefen där som nu arbetar för Big Baby och bland annat stod bakom detta event. Som jag förstod det kan det komma fler tillfällen framöver, och inbjuden blir man om man prenumerar på Big Babys nyhetsbrev.

BUFFALO_ESCAPE

Samma dag hade Bugaboo en pressfrukost för att visa upp några av sina senaste produkter, såsom Bugaboo Bee3, deras Wool-collection och Cameleon3 by Diesel. Men mitt fokus föll givetvis helt på purfärska Buffalo Escape, som jag såg live för första gången. De tidigare pressbilderna som jag sett gör inte vagnen rättvisa, men i synnerhet färgen på Buffalo Escape är riktigt svårfångad på bild. Från att innan ha tyckt att Escape var fin men inget speciellt så tycker jag nu att den är en riktig godbit!

Klädseln på Buffalo Escape består av tvättad canvas, jag skulle beskriva materialet som matt och mjuk. Det ger en mer ombonad känsla än med Bugaboos vanliga canvassuffletter och klädslar. Insidan är snyggt randig i vävd bomull. Både sufflett och sittdelstyg är kantat med läder och även handtag och bygel har fått en snygg, perforerad läderlook. Färgen på vagnen är en slags grön/grå/blå som nog drar mer mot petrol, vilket syns i synnerhet om vagnen står jämt en annan Bugaboo med khaki-sufflett på. Buffalo Escape har fått samma smarta sele som finns på Bee3, som enkelt tas isär i fem separata remmar, men i övrigt är vagnen funktionsmässig identisk med den vanliga Buffalon. Med på Escape-köpet får man även en väska i matchande design!

STORKSAK_BUGABOOOch slutligen, igår kväll, fanns jag på plats deltog i lanseringseventet av den senaste skötväskan från Bugaboo, the Storksak + Bugaboo Bag! Som det stod så fint på min namnskylt så håller jag på och produkttestar skötväskan just nu, en liten recension kan väntas på bloggen inom kort. Väskan finns att köpa från och med idag och kommer i två varianter – läder och nylon. Mitt första omdöme är att den är precis lika snygg som den ser ut och sen att den är väldigt rymlig, jag kan tänka mig att de med tvillingar eller pseudotwins skulle uppskatta en stor skötväska med plats för blöjor för två, och som ändå har en stilren look!

Sen, ett sista tips: i dagens amerkaniserade samhälle så får man ta det onda med det goda, och det goda med att svenska företag tydligen anammat Black Friday är att det just idag går att fynda barnvagnar och barnvagnstillbehör till nedsatt pris på många olika ställe.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar