En första titt på Stokke Trailz

av Anna

bild

I våras testkörde vi Stokke Crusi och det jag var minst positivt inställd till hos den vagnen var just chassiegenskaperna. Spännande nog har Stokke i dagarna släppt nyheten om sin nya vagn – Trailz! Och nu står en här i min hall och väntar ivrigt på att få bli promenerad med. Låt er inte luras av vad som skulle kunna vara en synvilla, bebisen är helt normalstor för sin ålder (sju månader i veckan) utan det är liggdelen som är helt gigantisk. Utöver det ger jag direkt en tumme upp till den snygga svarta färgen, gilla verkligen Trailz siluett nu!

Skillnaden mellan Crusi och Trailz är dels att vagnen nu är utrustad med fyra stycken stora lufthjul, dels att den fått ett knäledshandtag. Bara vid lite inomhuskörningen tycker jag mig märka skillnad mot Crusi i form av skönare stuns och inte alls någon skramlighet. Det ska bli spännade att se hur Trailz klarar terräng och hur handtaget påverkar körkänslan. Återkommer med lite längre recension inom kort!

stokketrailz

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Linda 1 september, 2014 - 11:57

Så surt! Fick hem våran crusi för tre veckor sedan och hade jag vetat om trailz hade vi väntat på den.
Vi var väldigt tveksamma till hjulen, vikten som varukorgen klarar av och att mugghållaren sitter lite ivägen när den är på. Nu är visserligen mugghållaren lätt att ta bort när man inte använder den men ändå. Alla tre grejer vi tyckte va dåliga har dom ändrat.
Vet du hur det är med hjulen om dom kommer gå att köpa till för att sätta på Crusin?
Alternativt vad Trailz chassit kostar? Ligg och sittdel ska vara lika vad jag förstått.

Reply
Annika 2 september, 2014 - 18:12

Åh va spännande att få höra en recension på denna!

Reply
Cia 17 september, 2014 - 10:02

Hej!

Vet du ang sittdelen, hur suffletten är? Kan man förlänga den? Om det finns nån dragkedja gömd:)

Och då man fäller ryggen, fälls hela sittdelen el som en ” vanlig” sittdel.

Mvh Cia

Reply

Lämna en kommentar