Sidokorgsväska för Bugaboo Donkey Mono

av Anna

lills_sidokorgTill min förra Donkey hade jag ett lock till sidokorgen, ett av enklare modell men som fyllde sitt syfte. För alla som har kört Donkey Mono vet hur smart sidokorgen är, men också hur oskyddat allt som man lägger däri är. Lägg till det att Donkeyns eget regnskydd inte täcker mer än bara sitt- eller liggdelen (däremot kan universalregnskydd från Tullsa eller Elodie Details dras ut så de täcker både ligg-/sittdel och sidokorg). Locket löste allt det där men denna sidkorgsväska som jag har utvärdet i samarbete med Lills.se är snäppet smartare. Väskan träs över sidokorgen och gör den helt insynsskyddad – listigt när man vill gömma något för barnen eller kanske för andras långa fingrar. Den öppnas och stängs med dragkedja och inuti finns fack för att bättre kunna organisera sina saker. Sidokorgsväskan är sydd i ett material som tål både regn och snö, jag har haft det på i en riktigt blöt snöstorm och den höll helt tätt. Enda nackdelen är att det är svårare att använda sidokorgens bärremmar med sidokorgsväskan på, det ultimata hade varit öppningar för dem i botten av väskan, men i övrigt är jag väldigt nöjd och har inte tagit ur väskan ur sidokorgen sen jag började använda vagnen i mono.

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Sara 16 oktober, 2014 - 02:20

Hej vart är sidokorgsskyddet ifrån?

Reply
Anna 19 oktober, 2014 - 18:27

Hej Sara, det kommer från Lills.se!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar