Let me hear you say this stroller is bananas, B-A-N-A-N-A-S!

av Anna

banana_1

Av valet mellan banan och soppa, så är ju ändå bananen det enda rätta! Bugaboo släpper en ny kollektion i samarbete med Andy Warhol och den heter, förstås, Banana. För den som verkligen vill sticka ut näsan och inte som jag är gift med en Djurgårdare, så kommer en riktigt bananvagn i form av en specialutgåva av Cameleon3. Prislappen ligger på 13000 kronor men det här är verkligen något helt unikt. Personligen så gillar jag den, jag tycker Banana-kollektionen är både fräck och kul och även estetiskt tilltalande. Kolla på bilderna, gränsen mellan bruksföremål och konstverk är verkligen hårfin ibland! Men skulle jag vilja köra runt med en bananvagn? Ja, varför inte, någon gång då och då vore det bara skoj. Men personligen gillar jag ju att Bugaboos vagnar är så lätta att omvandla och förnya, och med en bananvagn känns man lite låst till konceptet. En annan trist sak är att Cam3-bananen inte har förlängbar sufflett, vilket ju numera är standard på alla Bugaboos vagnar (utom Bee+). Förutom vagnen kommer även en sittdyna för 790 kr och en åkpåse för 1600 kr i Banana-kollektionen. Kollektionen är en limited edition i väldigt begränsad upplaga, så du som blir sugen får vara riktigt snabb när Bugaboo Banana släpps nu i maj. Vad tror ni om detta – hit eller miss?

banana_2

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Mathilda 28 mars, 2014 - 10:32

Personligen tycker jag det är helt anskrämligt jättefult men samtidigt skulle det nog pigga upp att se vagnen på stan. Jag skulle skratta 😛

Reply
Charlotte 28 mars, 2014 - 19:52

Jag säger miss, jag skulle inte köpa denna Andy Warhol-design utan tycker att de har gjort klart snyggare tidigare. Jag saknar varukorgen på bilderna, vilken färg kommer den i?

Reply
Josefin 29 mars, 2014 - 12:29

Jag tycker att det är lite snygg-fult och kan inte riktigt bestämma mig

Reply

Lämna en kommentar