Ett välbekant ansikte?

av Anna

AOB_gravidboxÄr du gravid och planerar att hämta ut en babybox på Babyproffsen? Då kommer du upptäcka att med övriga saker så medföljer tydligen ett nummer av Vi Föräldrar där det finns en artikel om att köpa barnvagnar. Och i just den artikeln, finns det ett välbekant ansikte. Kul! Och har du redan hittat hit tack vare den artikeln så säger jag bara: varmt välkommen!

Du kanske också gillar

1 kommentar

Lenaj 1 december, 2013 - 10:22

Bra blogg du har! Barnvagnar mm är en djungel där säkerheten och annat kommer i skymundan till förmån för mode! Kul med din bild ute också! Grattis till det! På vår sida säljer vi lapptäcken till barnvagnar, vaggor och spjälsängar. Barnvagnsmobiler som är vimplar också. Jättepopulära! Men alla vagnar är olika breda nu för tiden… Vi fick förfrågan om vi syr till tvillingvagn också, kanske är ont om mobiler till dem? Det vet du bättre, men kika gärna in hos oss – vi har saker som passar i de vagnar du visar! Kram och ha en fin första advent!

Reply

Lämna en kommentar