Meddelanden från Bugaboo

av Anna

Just nu plingar det nästan dagligen till i mailboxen med brev och besked från Bugaboo. Det senaste nytt är dels deras ny butik i Amsterdam, som jag både vill och verkligen inte vill besöka – jag misstänker nämligen att jag aldrig skulle komma hem igen och det vore väl synd för mina barn att behöva växa upp utan sin mamma. Och om jag kom hem igen skulle jag säkerligen ha ruinerat mig! Ändå hoppas jag på att Bugaboo ska öppna en sådan butik i Stockholm, jag är övertygad om att den skulle bli omåttligt populär och dessutom väldigt kostnadseffektiv för Bugaboo.

Sedan har det även varit lite mer tråkiga nyheter i form av problem med bygeln till Cameleon3 – vissa exemplar måste bytas ut. Mer information finner du här på Bugaboos hemsida men kortfattat handlar det om följande:

”Säkerhet och välbefinnande för våra kunder och deras familjer är av största vikt för Bugaboo. Det är vår policy att alltid agera om vi själva identifierar, eller om andra gör oss uppmärksammade på, potentiella säkerhetsrisker – även om sannolikheten för att detta ska inträffa är mycket begränsad. Därför går vi nu ut med nyheten om att vi ersätter bärhandtaget till barnvagnen Bugaboo Cameleon3 med specifika serienumren S/N 190101115300001 till S/N 190105124800215. Vi ber våra kunder om ursäkt för besväret.”

Och som det går att se från interiörbilden från Bugaboo-butiken så har Bugaboo precis lanserat en nytt designsamarbete, med två Andy Warhol-mönster. Ett blommigt och ett med bilar! Bilarna har offwhite insida och blommorna svart insida. Jag gillar att Bugaboo äntligen fattat vinken och själva börja producera suffletter som är mönstrade, varmt välkommet! Ska bli kul att se dessa live och kanske eventuellt falla för de fina bilarna, blommor har jag redan på en massa hemsydda suffletter. Topset och suffletter kommer att finnas till Cameleon, Donkey och Bee+, men tyvärr inte till Buffalo. Det är inget konstigt, det dröjde bra länge från att den kommit ut på marknaden innan Donkeyn fick vara med i ltd eller special editions utgåvor. Nu känns verkligen som att det är hög tid att börja göra vagnen fin för våren!

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Christina 30 mars, 2013 - 11:15

Nu snackar vi! Gillar sufflan med bilar! När är dessa ute till försäljning i butik? Vet du det?

Reply
alltombarnvagnar 1 april, 2013 - 21:41

Jag tror det ska vara i början av maj? Ska kolla upp det!
/Anna

Reply
Ny Andy Warhols-kollektion släpps från Bugaboo 20 september, 2013 - 10:14

[…] Andy Warhol-kollaboration, som tidigare givit oss snygginarna Cars och Flowers, når nu fas två med ”Happy Bugs”- och ”So Many Stars”-kollektionerna. […]

Reply

Lämna en kommentar