Allt om barnvagnar i Vi Föräldrar Gravid!

av Anna

viforaldrargravidI det senaste numret av Vi Föräldrar Gravid finns flera sidor med barnvagnstips och som ni ser på bilden ovan, även några bekanta ansikten! Vill ni läsa lite allmänt om hur kan tänka när man väljer barnvagn samt lite mer specifikt om tio olika barnvagnsmodeller, så passa på att skynda förbi en affär med bra tidningsutbud, jag vet inte hur länge till numret finns ute.

Bilden ovan togs av min syster förra sommaren på Gotland, min yngsta står på ståbrädan och min äldsta sitter i sittdelen på Donkey Mono. Det är inte många veckor kvar tills det åter är dags att köra barnvagn på världens bästa ö, det ser jag fram emot!

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Pernilla 29 maj, 2013 - 20:29

Hej,
Vet du om det förekommer kopior på bugaboo Bee?

Pernilla

Reply
alltombarnvagnar 29 maj, 2013 - 21:15

Hej Pernilla,
det har jag aldrig hört talas om, men det betyder ju tyvärr inte att de existerar. Cameleon-kopior är ju relativt vanligt, har hört ryktas om Donkey-kopior men inget bekräftat.
/Anna

Reply
Pernilla 30 maj, 2013 - 18:15

Tack för snabbt svar! Håller på o tittar på blocket o blev lite skeptisk när det plötsligt kom en Bee + all black för 3500kr när alla andra vill ha betydligt mer för sina men men kanske bara vill bli av med den 🙂

Reply

Lämna en kommentar