Tack för allt, Lovisa!

av Anna

När jag i slutet av förra året fick idén att starta upp en barnvagnsblogg var det helt självklart för mig att direkt kontakta Lovisa Sandström och fråga om hon ville bilda team med mig. Som ni redan vet sa tjejen med mer energi än de flesta andra av oss har tillsammans förstås ja och sen slutet av november har vi nördat ned oss i alla barnvagnsdetaljer som vi har kommit över. Nu går vi skilda vägar och Lovisa satsar fullt ut på det hon har en sådan oerhörd talang för – att motivera och hjälpa andra att komma i form!

Jag kommer alltid vara team Lovisa och är övertygad om att du kan komma precis hur långt som helst! Jag vet ju dessutom att du kommer ha svårt att hålla dig härifrån när det vankas barnvagnsnytt, så vare sig jag eller bloggen har sett det sista av dig…  Heja dig, Lovisa och tack för allt!

I övrigt lär det komma fler nyheter på bloggen framöver men framför allt kommer jag att precis som tidigare fortsätta skriva om allt barnvagnsrelaterat värt att blogga om. Tips, tankar eller frågor – maila till alltombarnvagnar@yahoo.com!
/Anna

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar