Bugaboo Snack Tray

av Anna

Bugaboo Snack Tray är ännu ett Bugaboo-tillbehör vars existens jag först ifrågasatt, för att därefter snabbt ansluta mig till de troendes skara. Snack Tray fäst vid vagnen (Donkey, Cameleon och Frog) där du annars fäster bygel. Den går att vinkla utåt så att man enklare tar i och ur barnet ur vagnen, men den går även att snurra runt så att den alltid är vågrät i förhållande till marken. Oavsett om sittdelen är i ligg- eller sittläge så är Snack Tray spillfri. Det finns ett hål för en drickmugg och det vita locket kan vridas utåt eller inåt. Där under göms ett utrymme perfekt för russin, en riskaka, majskrokar eller fruktbitar, eller liknande. Locket slutar helt tätt. En varning från en som vet, det är lätt hänt att man knölar ner en övermogen banan i Snack Tray, parkerar barnvagnen i ett varmt förråd över helgen och sen får en otrevlig överraskning. Så, ta för vana att tömma dina Snack Tray efter varje användningstillfälle…

Det jag gillar med Snack Tray är att den underlättar för mina barn att äta sitt eget mellanmål utan assistans från en förälder. Min yngsta förstod direkt att hon både kunde ta ur drickmuggen själv och att hon skulle sätta tillbaka den när hon druckit klart. Jag upplever det som att hon får i sig mer vätska nu när hon själv kan välja när hon vill dricka, än tidigare då jag med jämna mellanrum stack åt henne vatten men ofta fick ett avvisande för att hon just då kanske var väldigt upptagen med att stirra ut en hund femtio meter bort. Snack Tray är lätt att fästa och ta loss, och locket är lagom enkelt för barnen att få upp på egen hand. Väl på sin plats tycker jag att det är lite halvbökigt för mitt största barn att klättra i och ur vagnen med Snack Tray monterad, men det är inte omöjligt och det är som sagt inte svårt att tillfälligt ta bort den helt. Priset är väl inte heller en direkt fördel och vintertid ser jag inte att Snack Tray har ett så stort användningsområde så länge man befinner sig utomhus. Men nu, när vädret är varmt och vätskeintag jätteviktigt så tycker jag att Bugaboo Snack Tray är ett riktigt smart barnvagnstillbehör för dig som äger en Bugaboo Cameleon, Donkey eller Frog!

 

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Bugaboo Snacktray på Bee 22 juni, 2015 - 08:59

[…] Bugaboo släppte tillbehöret Snack Tray så var den endast kompatibel med Frog, Cameleon och Donkey (Buffalon fanns inte då).Sedan förra […]

Reply
Maria 24 mars, 2022 - 09:04

Älskar denna sida! Får så mycket bra info om barnvagnar och tillbehör jag funderar på. Tack!

Reply

Lämna en kommentar