Barnvagnar Streetstyle

av Anna

Barnvagnar Streetstyle är en helt ny kategori på bloggen där vi kommer lägga in bilder på snygga, annorlunda, häftiga och inspirerande barnvagnar som vi bara har råkat promenera förbi. Nu med våren i antågande så förväntar vi oss att få se många stiliga och nypiffade ekipage rulla runt på Stockholms gator! Först ut är en vagn som fick mig att springa mig anfådd över Strömbron bara för möjligheten att få hinna ikapp sällskapet, ställa lite frågor och framför allt ta en bild. Har ni någonsin sett något liknande?

Barnvagnsförare var ett tyskt par och med sig hade de en vän som översatte åt mig. Vagnen är Schwinger och om jag förstod dem rätt så har de själva byggt den från grunden. Så imponerande! Mannen hade gjort chassit och kvinnan har konstruerat och sytt klädseln. Gå gärna in på länken, jag fick adressen till deras hemsida nedskriven åt mig, och läs mer samt se fler bilder på vagnarna. Tydligen går de att beställa också.

Själv jag har aldrig förr sett något så unikt och det enda som kunde ha gjort upplevelsen mer spännande hade varit om jag fått tillfälle att provköra den lite ofta. Snacka om inspirerande start på Barnvagnar Streetstyle!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Livmodern 27 februari, 2012 - 09:30

Helt fantastisk!

Kan man mejla bilder till den här kategorin 0m man har sett nån cool vagn?

Reply
alltombarnvagnar 27 februari, 2012 - 22:20

Det går man väldigt gärna göra, ju bättre bild och mer info desto roligare! Maila till alltombarnvagnar@yahoo.com!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar