Vagn med design

av Anna

Barnvagnar har gått från att bara vara bruksvara till att få allt högre krav på sig att även vara estetiskt tilltalande. Smaken är alltid som baken men i takt med att utbudet blir större så märker men att de redan etablerade tillverkarna söker efter nya knep att sticka ut på marknaden. Ett sådant är designsamarbeten. Jag hyller själv allt som gör barnvagnar lite mer färgglada, stormönstrade och roliga! Många syr själva till sin vagnar eller piggar till dem med tillbehör men det finns flera färdiga designpaket som jag tycker är riktigt lyckade. Ovan syns ett urval, där det senaste tillskottet är Quinnys Q Design Collection. En riktig fröjd för ögat med alla färgerna. Även Urban Jungle-vagnarna kommer nu med nya färger och Bugaboo har sedan en lång tid tillbaka samarbetet med olika designers. I andra fall, som med Gwen Stefanis Brio Go, är det tillverkaren som framställer ett speciellt exemplar av en vagn för en särskild person som sedan ska väcka intresse hos allmänheten för själva vagnsmodellen. Kritvitt på vagnen skulle nog ge mig en hjärtattack men den härliga ståbrädan skulle jag absolut inte tacka nej till.

Vilken barnvagn skulle du kombinera med vilken designer om du själv fick välja?
/Anna

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Filippa 1 januari, 2012 - 22:48

Hej kära barnvagnsexperter! Jag behöver lite råd ang. sulkyinköp! Jag har en dotter på 14 månader. Vi har en kronan duovagn som är stor och otymplig, men som vi använder pga bakåtvända sitsen. Vi har också en ärvd brio sittvagn, en vanlig sulkyvagn med fyra hjul och framåtvänd sits. Vi har också testat baby jogger city mini, som vi tyckte hade för hårda hjul och för lite stötdäpning och så har vi testat en baby jogger city elite, som vi tycker är för stor. Hjälp! Vad ska vi ha för sulky? Vill gärna ha en med vändbar sits, men vet att det är svårt att få tag i. Annars vill jag att den ska vara lättkörd och smidig att fälla ihop/bära, men det ska gärna vara lite mjukare hjul, dvs mer stötdämpning. Och suffletten ska gärna gå att fälla ner rätt mycket. MVH Filippa

Reply
Sandra 2 januari, 2012 - 15:08

Filippa: En Quinny Zapp Xtra som i bilden här ovan?

Reply

Lämna en kommentar