Bugaboo släpper vårens färger

av Anna

Bugaboo släpper nya färger på suffletter och topset för år 2012. De tre till vänster är limited editions och finns alltså bara till salu under en begränsad period. De kommer till både Cameleon, Bee+ och Donkey. Vagnen till höger är en Cameleon All Black med sufflett (och visst skymtar man ett parasoll i bakgrunden?) i den i mitt tycke underbara färgen Petrol Blue! Enligt uppgift ska denna färg bli ordinarie i valet av topset till Cameleon. Det verkar som att vi kan se fram emot en färgglad barnvagnsvår! Och givetvis skriver vi om det så fort vi ser dessa färger till försäljning i Sverige.

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Anna 7 januari, 2012 - 03:03

Den immar alltså bara till cameleon? 🙁

Reply
alltombarnvagnar 7 januari, 2012 - 09:53

Jag kan inte ge dig ett svar på den frågan, jag har hört både och men det verkar mest troligt som att den i alla fall inledningsvis bara kommer finnas till Cameleon. Återkommer när jag fått ett säkert svar!
/Anna

Reply
Jessica 27 januari, 2012 - 14:38

Hej !
Den kommer till både cam, bee+ och donkey! Kommer i mars !

När kommer petrol ? Ingen butik verkar ens veta om den ?!
Vill haaaa !
Kram

Reply
Frida 18 februari, 2012 - 17:33

Hej!
Vet ni om Donkeyn kommer i någon ny basfärg, typ grå eller ska den fortfarande bara finnas i svart och sand?
/Frida

Reply
alltombarnvagnar 18 februari, 2012 - 22:10

Hittills har Bugaboo överhuvudtaget inte nämnt något om nyheter till Donkeyn, men det betyder ju förstås inte att det inte kommer komma. Kanske till sommaren i så fall, men än så länge verkar det inte vara på gång.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar