Gissa barnvagnen!

av Anna

I barnvagnsgruppen på Facebook anordnar jag en tävling ibland. Det är mest på skoj, fast samtidigt är det ju blodigt barnvagnsallvar. Man vinner inget mer än äran och en reflex, samt ett diplom förstås. Det är själva tävlingen som är det roliga. Just nu gissar vi handtag och för några veckor sedan gissade vi framhjul.

Här kommer framhjulstävlingen och så lägger jag in facit som en kommentar till det här inlägget. Testa dig själv och se hur många rätt du har! Lämna gärna en kommentar och berätta hur det gick för dig!

Du kanske också gillar

1 kommentar

alltombarnvagnar 5 december, 2011 - 20:38

Rätt svar är:
1. Phil & Teds Explorer
2. Bugaboo Cameleon
3. Brio Happy
4. Babyjogger City Selcet
5. Orbit G2
6. Teutonia Fun
7. Brio Spin
8. Emmaljunga Nitro PP Black
9. Urban Jungle Single
10. iCandy Peach
11. Bugaboo Donkey

Reply

Lämna en kommentar