Fynda smart på sommarens barnvagnsreor!

av Anna

Länkarna i inlägget nedan är affiliatelänkar. Om du väljer att handla via dem så får jag provision på ditt köp och det kostar inte dig något extra. Tack för att du väljer att supporta din lokala barnvagnsnörd!


Såhär mitt i sommaren brukar reorna vara i full gång, även hos barnvagnsbutikerna. Som vanligt brukar man hitta de allra bästa erbjudandena i butik. Ofta kan det handla om upp till halva priset på utgående modeller eller på visningsex. Eller så säljer man billigt av sådant som man köpt in lite för mycket av. Men kan man inte fynda i butik så finns det faktiskt en del fynd att göra även online!

Sommarrea hos Babyshop

Sommarrea hos Babyshop

Hos Babyshop finns det en del bra priser, även på sånt som kanske inte alltid reas ut. Ett bra exempel är sidokorgslocken till Bugaboo Donkey2 (som även funkat utmärkt på samtliga äldre Bugaboo Donkey). Ett bra tips är också att tänka på vad man behöver inför nästa säsong. Nu på sommaren är det perfekt att fynda tunna åkpåsar inför de där kyliga höstdagarna som kommer förr eller senare! Kolla inte bara under reafliken, jag har märkt att nedsatta priserna gömmer sig lite även i de vanliga kategorierna.

Fynda på sommarrean hos: Babyshop

Sommarrea hos Babyland

Sommarrea hos Babyland

Det finns flera bra priser att hitta hos Babyland just nu. Jag tipsar gärna om Pogus hjulreflexer, de är ett ovanligt roligt sätt att se till att barnvagnen syns i vintermörkret. Funkar på alla barnvagnar som har hela hjulsidor. De sitter exempelvis toppenbra på Babyzen Yoyo. Och från Cybex reas ett paket med Priams ergonomiska sittdel samt tillhörande liggdel ut för nästan halva priset, detta eftersom att denna variant av sittdel nu utgår.

Fynda på sommarrean hos: Babyland

Sommarrea hos Baby V

Sommarrea hos Baby V

Hos Baby V, som är en av ett utvalt antal webbutiker som säljer ett brett sortiment av Emmaljungas barnvagnar och tillbehör, så fanns flera bra priset. Några sista sommarsuffletter för liggdel, och förstås reas utgående färger på Emmaljungas klädslar nu ut, eftersom att det mesta av det nya från Emmaljunga kommer till butik nu efter sommaren.

Fynda på sommarrean hos: Baby V

Sommarrea hos Big Baby

Sommarrea hos Big Baby

Jag älskar Big Babys sommarrea i butik, det brukar alltid finns gott om visningsex att fynda, till priset som är bra på riktigt. Dessutom brukar Big Baby sälja ut många gedigna vinteråkpåsar, som man verkligen SKA köpa nedsatt i juli mycket hellre än betala nypris i november när behovet är akut. Att Britax Go Next reas är inte så märkligt, modellen utgår ju och jag gissar att den kommer sjunka ytterligare i pris.

Fynda på sommarrean hos: Big Baby

Sommarrea hos Elodie Details

Sommarrea hos Elodie Details

Elodie Details rear ut en hel del ur sitt eget sortiment. När jag scrollade igenom utbudet så fokuserade jag som vanligt på barnvagnstillbehören. Elodie Detailsregnskydd är min absolut favorit, som funkar på (nästan) allar barnvagnar. Och åkpåsarna har jag också alltid varit otroligt nöjd med. En universal passform som funkar både i sittdel och i liggdel i många olika vagnmodeller. Dessutom är den varm nog för hela vintern!

Fynda på sommarrean hos: Elodie Details

Sommarrea hos Bamba

Sommarrea hos Bamba

Utbudet av barnvagnar var inte superstort på Bambas sommarrea, men de säljer ut Britax Holiday för ett väldigt rimligt pris som den minst sagt är värd om man söker en enkel sittvagn som tar väldigt lite plats ihopfälld. Även Quinny Yezz är en löjligt lättrullad vagn som inte så många känner till. Och Skip Hops skötväska Suite Satchel var en av mina favoriter när mitt yngsta barn var liten bebis!

Fynda på sommarrean hos: Bamba

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar