Den som väntar på något gott…

av Anna

joolz_geo_studio_gris_1… väntar ibland alldeles för länge! Det känns i alla fall som en evighetslång väntan sedan jag först hörde talas om Joolz Geo, vilket var på min tjugoåttonde födelsedag i oktober 2013. Och nu verkar det som att det blir lagom till min trettionde födelsedag som jag äntligen får köra en. Jag funderade länge på att välja en Geo i den härliga blåa färgen Parrot Blue, men kom till slut fram till att jag gillar hjulen på denna Studio Gris-gråa så mycket mer. Är nästan lite förvånad över att jag så snabbt valde bort All Black-varianten men gråmelerat är ju det nya svart, var det väl?

Precis som tidigare har jag också nu valt att importera barnvagnen, även denna gång från Baby Plus i Holland – de har vad gäller Geon fungerat som en mellanhand mellan Joolz och mig. Det ska bli väldigt spännande att få köra den och under de här åren har jag hunnit bygga upp hyfsat höga förväntningar! Så fort vagnen anlänt, om 2-3 månader alltså, så kommer jag göra ett inlägg med mina första intryck och senare i höst blir det givetvis en full recension!

 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

olivia 11 augusti, 2015 - 09:02

Hejsan !
Är helt förälskad i denna vagnen och undrar om du har fått hem den?
hur funkade köpet med baby plus ? hur mycket blev det i svenska kronor? 🙂 / Olivia

Reply
Anna 12 augusti, 2015 - 15:23

Hej Olivia, nej tyvärr! Den är bara beställd, färgen kommer inte förrän i oktober och sen ska den levereras till Baby Plus och sen först kan jag få hem den. Har dock handlat av BP många gånger förut, la precis en beställning på lite tillbehör till Bugaboo hos dem och jag har varit supernöjd varje gång!
/Anna

Reply
Jenny 24 oktober, 2015 - 21:22

Hej!
Väldigt nyfiken på din kommande recension av Joolz Geo. På gång inom kort hoppas jag!
/Jenny

Reply
Anna 24 oktober, 2015 - 21:24

Jenny, I wish. Den har inte ens anlänt än, är jag rädd. 🙁
/Anna

Reply
En första titt på Joolz Geo 3 november, 2015 - 12:42

[…] tiden mogen för en testkörning och i augusti skrev jag om hur jag via Baby Plus fått kontakt med Joolz i Holland och inväntade leverans. Det dröjde till oktober – men nu, kanske inte så plötsligt när […]

Reply

Lämna en kommentar