Stroller Spring Break med Jollyroom!

av Anna

stroller_springbreakJag säger som min favorit Orup: Är ni redo? Jag är redo! Nästa helg besöker jag nämligen Göteborg för att vara konferencier för ett stort barnvagnsevent arrangerat av Jollyroom – Stroller Spring Break! Upplägget är att lördag 14 februari samt söndag 15 februari så kommer gallerian Nordstan i Göteborg vara proppfull med barnvagnar, och i viss mån också barnvagnstillbehör, från flera stora barnvagnstillverkare. Besökarna kommer ha möjlighet att ta del av erbjudanden, vara med i tävlingar och mingla med vagnarna och… med mig! Båda dagarna kommer även samtliga vagnar att visas upp på en catwalk där tillverkaren får visa upp barnvagnsmodellen medan jag berättar lite om den samt ställer lite frågor om vagnen. Jag är väldigt peppad! Rätt givet förstås, för när det kommer till barnvagnar är jag alltid peppad.

Jag kommer vara på plats ungefär mellan klockan 12 och 16 båda dagarna, och det vore så kul att träffa några av er som läsare bloggen och få prata lite barnvagnar med er och svara på frågor ni tror att jag kan hjälpa er med!

Så, jag hoppas vi ses på Stroller Spring Break nästa helg!

 

Du kanske också gillar

1 kommentar

Anna 8 februari, 2015 - 16:37

Hej
Ska beställa en Babyjogger så är riktigt nyfiken på eventuella nyheter/uppdateringar. Framför allt på City mini (4w) och double.

Reply

Lämna en kommentar