Hösten kommer snart…

av Anna

IMG_5063… det går med vindens fart! Ja det är hög tid att lyssna till Thomas Ledins ord, snart är sommaren över… Igår fick jag byta solsuffletten mot den vanliga, så märkligt det kändes? Och efter sju veckor på Gotland har det dessutom blivit dags för mig, min familj och mina barnvagnar att lämna vår favoritö. Snart är vi tillbaka i Stockholm igen och jag ska börja göra allt det där som ändå får de mörkare årstiderna att kännas roliga: inventera barnvagnstillbehören, planera inför åkpåsesäsongen, skriva massa roliga blogginlägg om höstnyheter och tips inför barnvagn + kallare väder. Och så fort vi installerat oss där hemma (om jag säger att vår syskonvagn hade en egen resväska med sig till Gotland så förstår ni mängden packning) så ska jag bomba bloggen med recensionerna ni väntat på: Orbit Baby G3, Thule Coaster, Mountain Buggy Nano och Baby Jogger City Lite! Värt att vänta liiiite till på!

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Cecilia 21 augusti, 2014 - 09:35

Hej! Hur lång är sittdelen i bugaboos buffalo? Jag har en brio smile för tillfället och den har så kort ryggdel, så ja söker en vändbar sittvagn med lång ryggdel, har du tips? Vill egentligen inte ha ergonomisk sittdel, men börjar överväga det eftersom jag inte hittar nå bra alternativ med fullt liggläge. Tacksam för svar! 🙂

Reply
Anna 23 augusti, 2014 - 23:04

Hej Cecilia, här hittar du mått för Buffalon: http://ombarnvagnar.com/2013/04/bugaboo-buffalo-2/
Den har absolut längre sittdelsrygg än Smile, tror till och med att min 5,5-åring fortfarande kan sitta bra i Buffalon!
Sen tycker jag att Brio Go har helt okej längd, funkar väl för ett barn upp till 1 meter i alla fall.
Hur lång är ditt barn?
/Anna

Reply

Lämna en kommentar