The battle of the ihopfällning

av Anna

Nej det är ingen tävling förstås, men det är lite kul! Som ni redan sett på bloggen så har jag för närvarande tillgång till både Baby Jogger City Lite och till Mountain Buggy Nano. Båda dessa vagnar har ju som ett av sina kännetecken att de är enkla att fälla ihop och upp, samt att de blir kompakta i ihopfällt läge. Så medan jag jobbar vidare på de fullständiga recensionerna så kan ni kika på dessa två videor och avgöra vilken fällning ni tycker verkar enklast/roligast/bekvämast/snyggast!

Mountain Buggy Nano

Baby Jogger City Lite

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

EN MÖLNBOBOS LIV 24 juli, 2014 - 13:38

Den första blev ju liten och smidig så den blev min favorit även om babyjogger gick smidigare att fälla

Reply
Mathilda 24 juli, 2014 - 20:20

Snacka om att babyjoggern vinner stort, så jäkla lätt att fälla ihop 🙂 Är riktigt sugen på den så längtar efter din recension.

Reply

Lämna en kommentar