Fråga på och föreslå – vad vill du läsa om under 2014?

av Anna

AOB_fragestundPå min egen lista över vad som inom en mer snar (eller ibland mindre snar men absolut säker) framtid kommer bloggas om här på Allt om barnvagnar finns bland annat följande ämnen: hur Cameleon3 är att köra med vinterhjul, en liten jämförelse mellan Cameleon3 och Buffalo, utvärdering av varma sittdynor, recension av resevagn, inlägg om barnvagnstillbehör som ibland beskrivs som onödiga – behöver man väskkrokar, handmuff för handtaget etc, spännande nyheter från Kronan, recension av Babyzen Zen och längre framöver vet jag flera andra spännande vagnar jag ännu inte kan berätta om att ni ska få läsa allt om här på bloggen.

Men, jag vill förstås veta vad ni som läser bloggen vill höra mer om! Jag får dagligen mail med frågor, är det intressant att ibland publicera en sådan fråga – med tillhörande svar från mig – här i bloggen? Nu när jag snart börjar köra mer barnvagn, är ögonblicksbilder ur min egen barnvagnsvardag kul?

Kom gärna med förslag både på allmänna och specifika ämnen och barnvagnar ni önskar att jag ska skriva mer om, och all annan input och feedback är förstås också oerhört välkommet. Min inriktning är att skriva om vagnar jag har någon slags personlig erfarenhet av, så finns det vagnar ni känner saknas här på bloggen – låt mig veta så ska jag se om jag vad jag kan göra för att få känna, klämma och kanske köra en sådan så att jag sedan kan dela med mig av mina tankar. År 2014 ska förstås bli det bästa hittills för Allt om barnvagnar, så ös på med förslag så kör vi igång så fort som möjligt!

 

 

Du kanske också gillar

19 kommentarer

Anna 9 januari, 2014 - 11:12

Jag skulle gärna se inlägg med läsarfrågor och dina svar till! Sen gillar jag inläggen om barnvagnskultur.i andra länder så.gärna fler sådana om det är möjligt.

Reply
S 9 januari, 2014 - 12:01

Recensioner och jämförelser är alltid intressanta att läsa. Letar just nu efter tips på bakåtvända sulkivagnar och bakåtvända barnvagnar för stora barn (små till åldern stora till storlek).

Reply
Sana Nizamani Nilsson 9 januari, 2014 - 14:24

Hej Anna!

Har du tänkt att göra video recensioner som BabyGizmo. Kanske det kan bli en rolig addition till din blogg.

Reply
Sandra 9 januari, 2014 - 14:39

Mer om märken du sällan skriver om, som Emmaljunga och Teutonia. Gärna att du testar deras vagnar också. Eller joolz,testa den! Prova vagnmodeller du sällan skriver om, tex en vagn med fyra fasta lufthjul.
Fråga oss läsare vad vi tycker,tex som Elin som gjorde omröstning i bästa reklammusik.

Barnvagnsnyheter förstås.

Intervjuer med branschfolk?

Reply
Ulrika 9 januari, 2014 - 17:38

Emmaljunga Edge/Mondial duo s vs. Brio Go

Reply
Lena 9 januari, 2014 - 21:39

Jag tycker att det skulle vara intressant med en sammanställning av alla Bugaboos designsamarbeten År och vilja produkter som släpptes vid respektive samarbete.

Reply
Anna 14 januari, 2014 - 21:31

Hej Lena, då måste jag tipsa dig om Bugaboos egen hemsida där du kan läsa deras Boo Magazine online. I tidningen finns nämligen en tidslinje fram till 2012 som redovisar för just när vagnar har släppts, vilka designsamarbeten som funnits osv!
/Anna

Reply
Cecila 10 januari, 2014 - 09:41

Ja ögonblicksbilder ur din egen vardag är absolut kul!
Lycka till med nya bebisen!

Tycker du skriver så bra om allt kring barnvagnar, fortsätt så!

Hälsningar
Cecilia

Reply
Cecila 10 januari, 2014 - 09:43

Ja just det, Joolz är jag också intresserad av. Och Hesba.

/Cecilia

Reply
Sussie 10 januari, 2014 - 13:38

Hej!
Jag har blivit lite smått besatt av vad kronan kommer komma med för nyheter förutom syskonvagnen. Ska nämligen ut och resa i februari och behöver en sulky/paraplyvagn och hoppas så innerligt att deras sulky kommer med svängbara hjul. Men det börjar ju bli lite bråttom om man ska hinna få hem något. Så tycker du att jag ska vänta på kronan i hopp om goda nyheter eller slå till på en babyzen yoyo?

Med vänlig hälsning, sussie!

Reply
Anna 11 januari, 2014 - 20:57

Hej! Jag tror du ska satsa på en Yoyo för även om de berättar om sina nyheter den 31a januari så gissar jag att det dröjer att tag innan produkterna finns i butik!
/Anna

Reply
Lina 12 januari, 2014 - 23:31

Jag skulle gärna vilja läsa om vilka vagnar som lämpar sig särskilt bra för att köras i terräng, för oss som inte kör särskilt mycket mellan butikshyllor utan mest promenerar i skogen, på leriga stigar, i snö som inte blivit skottad, på grus, gräs och så vidare!

/ Lina

Reply
Maria 13 januari, 2014 - 16:28

Hej!
Emmaljungas nya sulky, Scooter 3 och Scooter 3S skulle jag gärna vilja veta mer om. Du får gärna skriva mer utförligt om varför du inte tycker om deras vagnar? För visst är det så?
/Maria

Reply
Johanna 16 januari, 2014 - 20:28

Jag skulle vilja se mer typ inspirationsbilder. Kanske ett helt inlägg om en viss vagn med bilder på dem med olika dynor, åkpåsar osv. 🙂

Reply
Mona 19 januari, 2014 - 17:22

Jag skulle vilja läsa om vagnar för storvuxna barn. Vad gör man när tvååringen passerat den magiska 15 kg-gränsen med råge, närmar sig 100 cm och vägrar somna nån annanstans än i vagnen?

Jag tror inte jag är ensam om problemet, och har letat med ljus och lykta efter förslag på vagnar som både fungerar att ligga och sova i och som går att köra med ett tyngre barn.

Tack för en intressant blogg!

Reply
Sophie 20 januari, 2014 - 14:40

Hej!
jag undrar om du vet någon mjuklift som passar i joolz liggdel? Är det P&T cocoon som gälelr då kanske? Vill gärna läsa mer omJoolz syskonvagn som ska komma i år! tack för bra blogg!

Reply
Anna 21 januari, 2014 - 21:44

Hej, ja det är en av de minsta mjukliftar jag känner till så den om någon skulle jag chansa på! Har du mått på Joolz liggdel så kan du ju jämföra med måtten på mjukliften och se om det funkar i teorin.

Absolut, jag hoppas det kommer mer info som jag kan dela med mig av om den snart!
/Anna

Reply
amanda 27 januari, 2014 - 14:14

Hej. Superfin blogg med mycket fakta. Jag väntar mitt första barn i juni och jag tycker det känns jätte svårt att välja vagn.. var helt sålt på bugaboos donkey men med tanke på att jag bor i lappland är jag lite orolig för det tunna tyget i sufletten och även att det ska bli väldigt trångt i liggdelen med en tex. Voksi åkpåse eller mycket kläder och filtar överhuvudtaget. I -22° känns det som att det kan behövas en del. Sen tycker jag den är supersmidig med svänghjul och att man enkelt kan låsa fast dom och det bästa är väl om det ska komma en lillebror eller lillasyster och att man då bara behöver köpa ett paket för cirka 3000kr för att göra om vagnen till en duo.
Får bara höra från alla att det är en emmaljunga citycross man ska ha men jag känner mig väldigt osäker på vad jag ska köpa. Det finns så många olika vagnar.
Kan du inte låtsas som att du är en försäljare och att du ska försöka sälja den vagn du tror passar bäst för mig.
Jag är aktiv och vill kunna använda vagnen även på vintern i snö och även kan det hända att den får rulla efter någon skogsbilväg. Jag hänger inte särsklit mycket i stan men kan tänka mig att svänghjul kan underlätta en hel del på coop konsum och att det kan vara värt att ha det dom få gånger man är i stan. Snälla hjälp mig. Jag har ingen aning om vad jag behöver. Hälsningar Amanda

Reply
Ida 28 februari, 2014 - 10:09

Hej
Jag skulle vilja läsa mer om vilka/hur mycket kemikalier det finns i vagnar. Att lägga en liten bebis i en vagn full med hormonstörande kemikalier känns inte så kul och på ”våran” barnvagnsbutik kunde dom inte svara på den frågan…

Så det skulle jag vilja läsa mer om.

Ida

Reply

Lämna en kommentar