En första titt på Trille Viper 4S

av Anna

Först ut av alla roliga och spännande vagnar jag ska recensera under våren är Trille Viper 4S. Jag har fått många frågor via mail och kommentarer om den här vagnen, och det ihop med att Viper 4S av Råd&Rön utsetts till Bäst i test gjorde mig väldigt nyfiken. Trille har nu skickat över detta recensionsexemplar till mig och jag har hunnit ta vagnen på en testtur. Första intrycket är gott – min tvååring tycker väldigt mycket om att sitta vagnen och den har bra rull. Något svårhävd när handtaget är kort och vagnen uppfattas som stor och klumpig men är inte många centimeter bredare än Bugaboo Buffalo, som den står bredvid på bilden nere till höger. En längre recension kommer förstås komma om några veckor och då kan jag förhoppningsvis precis som vanligt gå in mer på detaljnivå!

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Nathalie Oja 10 juli, 2015 - 11:45

Hej,

Vi har köpt en Trille Viper dels för Råd & rön testet och dels för att hjulen var luft och stora samt handtaget var bekvämt) Drömmen var annars Britas nyare men deras hjul var små och ej luft & man måste köpa till fasta vinterdäck fram och den blev/var väldigt dyr.

Hur som nu har vi fått lika olika utlåtanden på Leker säger dem att man bara kan ha babyskydd från MaxiCosi på Vipern men ser på nätet och andra baby butiker att fler säljer vagnen som paket med Britax babyskydd. Vi undrar så klart vilka passar till Vipern? Och är prisvärdast? Tacksam för svar / nathalie

Reply
Anna 12 juli, 2015 - 14:38

Hej Nathalie, tyvärr har jag inte svar på din fråga, jag vet inte vilka fler babyskydd Vipern funkar med. Men jag har själv gillat Maxi Cosis babyskydd Cabriofix, hade det till mitt tredje barn, och har även nu senare testat Pebble och gillade det också!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar