En första titt på Orbit Baby G2!

av Anna

Medan jag tar min familj samt pick och pack, och det inkluderar ungefär sju vagnar och fyra, fem flyttkartonger med tillbehör, och flyttar till ett nytt boende så kan ni under tiden ta en först titt på ännu en vagn som står på tur att recenseras här på bloggen. Det finns faktiskt redan en del skrivet om Orbit Baby G2 här på Allt om barnvagnar, men det var Lovisas gebit och själv har jag aldrig ens testkört vagnen förrän nu. Ser förstås mycket fram emot och av det lilla jag känt på vagnen hittills så förstår jag att den är en hit i USA!

Senare i veckan kommer recensionen av Bugaboo Buffalo publiceras och därefter är det Trille Viper 4S tur. Har ni frågor om Orbit Baby G2 så ställ dem gärna redan nu, så ska jag passa på att ha just era funderingar i åtanke medan jag testkört vagnen.

 

Du kanske också gillar

4 kommentarer

Cathrine 8 april, 2013 - 14:00

Ååå… Väntar med spänning på din recensioner på denna vagnen.. 🙂
Jag har den själv och verkligen stortrivs och så min dotter på snart ett år och vår hund(Grand Danois) får plats i bilen när vi åker iväg hela familjen..
Soliga vår hälsningar
Cathrine

Reply
Nina 8 april, 2013 - 20:08

Jag är sugen på att investera i en, men undrar kommer någon uppdaterad version av vagnen inom snar framtid. Syskondel när kommer den och passar den till alla orbit?? Känns vagnen plastig stabil, små fram hjul funkar den i vinter klimat, vinterhjul?? Finns extra varukorg är den rymlig, suffletten till sittdelen sitter den bra på plats?? // Nina

Reply
Anna Rosenberg 8 april, 2013 - 21:10

Går det att manövrera vagnen trots det delade handtaget?

Reply
alltombarnvagnar 8 april, 2013 - 22:22

Ja! Det tycker jag faktiskt! Den känns väldigt lättstyrd. Men jag har kört den ett väldigt litet antal gånger hittills, så jag får be om att få återkomma med ett mer säkert uttalande.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar