En första titt på Njoy Bubble!

av Anna

Igår kunde jag så äntligen hämta ut den Njoy Bubble som legat och väntat på mig sen innan helgen. Det är alltid lika spännande att få se och klämma på en vagn för första gången. Fast jag har en ganska bra känsla för hur vagnar funkar genom att bara titta på dem så brukar jag alltid läsa igenom instruktionsboken ändå, och att montera suffletten var faktiskt inte helt logiskt den här gången men jag fick till det och en bra sufflett (i ett för mig ovant sufflettmaterial) visade det sig vara.

Jag har tidigare skrivit om Njoy Bubble, som är ett recensionsex jag fått skickad till mig från Big Baby, som ju är lite unik i och med att det är en fullfjädrad paraplyvagn – som är vändbar! Första intrycket är att det känns väldigt stabil, min dotter fick under mitt överseende klättra upp i den själv och vagnen stod stadigt på alla fyra hjul under tiden. Att vända sittdelen går på ett kick, så nu är det framför allt körkänslan och sittkomforten som jag planerar på att ta reda mer om.

Skriv en kommentar om du har något du vill att jag ska titta extra på vid testkörningarna av vagnen!

 

Du kanske också gillar

6 kommentarer

Natasha 13 april, 2013 - 14:14

Ser fram emot din reception som kommer snart hoppas jag:) Måste nämligen bestämma mig i dagarna om jag ska köpa den till min 9 månaders son eller inte. Ska i väg på långsemester i en månad, har en Bugaboo Cameleon som både i och sonen trivs väldigt bra med, men orkar inte släpa med mig den på en resa. Har varit och klämt på Bubble och den kändes bra, vill främst ha den för att jag kan ha sitt delen vänd mot mig, det är viktigt tycker jag, hoppas också på att min son kommer att sitta bekvämt i den och kunna sova bra, det är minskt lika viktigt.
Tack för en fin blogg:)

Reply
alltombarnvagnar 14 april, 2013 - 21:22

Hej Natasha, jag ska vara så snabb jag kan men det är två andra vagnar på kö för recension innan Njoy så det lär nog dröja några veckor som minst, tyvärr!
/Anna

Reply
Emmi 14 april, 2013 - 05:42

Vad spännande! Ska bli kul att läsa vad du tycker.
🙂

Reply
Ina 28 april, 2013 - 09:34

Hej Anna, Ser också mycket fram emot en recension. Vi ska åka iväg redan om en vecka och är i valet och kvalet om vi ska ta med vår cameleon eller köpa en paraplyvagn. Vår bebis är endast 8 månader så vi vill ju ha honom bakåtvänd. Förstår att din recension dröjer, men skulle du möjligen veta var/om man kan titta på en sådan här irl? Jag bor i Göteborg så big baby blir ju lite långt… Har svårt att hitta inköpsställen på nätet. Har förstått att den har fullt liggläge vilket är viktigt, men jag är också nyfiken på hur hjulen ter sig när man har den bakåtvänd. En säljare försökte nämligen sälja på mig en bakåtvänd paraplyvagn, men där då hjulen som hamnade längst fram var låsta (de som är närmast köraren när den är i framåtvänt läge). Det är ju väldigt oskönt/opraktiskt att köra en vagn med framhjulen låsta…..

Men finns den att titta på någon annanstans än i Stockholm tro?

Tack på förhand,
Mvh
Ina

Reply
alltombarnvagnar 29 april, 2013 - 14:09

Hej Ina!
Jag vet tyvärr inte alls var vagnen finns annars, men du kanske kunde testa att ringa Big Baby ändå och höra om de känner till några återförsäljare där du bor?

Njoy Bubble vänder ju inte handtaget, utan själv sittdelen, så det är alltid samma hjul som är framåt och de är ju inte fasta utan rörliga. Dvs samma körkänska oavsett hur du har sittdelen vänd!
/Anna

Reply
Natasha 29 maj, 2013 - 21:27

Har köpt vagnen till slut och använt den i nästan en månad. Är väldigt nöjd än så länge, var lite orolig över den lilla varokorgen, men den håller mer än vad man först tror och sen kan man hänga kassar på handtagen:) Sonen trivs också väldigt bra i den och det är ju viktigast självklart. Det enda som inte funkar så där jättebra är att styra med en hand, men det går om man absolut måste, fast man får vara försiktig. En perfekt extra vagn helt enkelt, har tjänat oss väl under tiden i London:)

Ska bli spännande att läsa vad du tycker:)
Natasha

Reply

Lämna en kommentar