Bugaboo Cameleon3 Sahara

av Anna

Igår släppte Bugaboo bilder på deras senaste special edition av Cameleon3, och den engelska butiken Pramworld bjöd på närbilderna.. Är det bara jag eller har Bugaboo ett extremt produktivt år, det liksom bara sprutar ut nyheter just nu? Kul är det i vilket fall som helst! När jag först såg Cam3 Sahara så trodde jag att jag på något mystiskt visst missat en special edition av Bugaboo Frog, eftersom att Frog ju har just den där quiltade insidan av suffletten. Brunt är inte min favoritfärg men det är ändå något med Sahara som gör den väldigt charmig och liksom mysig? Alla vagnar som jag fantiserar om att själva få bli runtkörd i brukar i slutändan också få gott betyg av mig, och den tillhörande samt medföljande filten ser ju väldigt gosig ut den med. Cameleon3 Sahara ska enligt uppgift släppas i slutet av året och jag hoppas verkligen att jag kommer att få se den rullas runt på gatorna här i Stockholm någon gång i vinter.

 

Du kanske också gillar

3 kommentarer

Si 15 september, 2012 - 20:22

Blev störtkär i denna och neon pop. Haft en orange frog med marinblå quiltad insida-
Underbart! Men jag sålde vagnen, ångrar mig…störde mig däribland på bygeln o bromsen vilket nu är löst.

Får man köpa sig en ny CAM trots att sonen fyller 2 snart…? Hur länge håller en CAM egentligen? Det är en himla smidig och bra vagn, och man kan alltid hoppas på att någon gång få en liten till…

Reply
alltombarnvagnar 16 september, 2012 - 18:37

Hej Si!
Ja du, det är svårt att svara på hur länge en Cam håller, åldern säger ju inte så mycket om längd och vikt på barnet. Jag tycker du ska testsätta ditt barn i en Cameleon och se hur det verkar med utrymmet, och funkar det så är det ju bara att köra på! 🙂
/Anna

Reply
We R Family – Food & Lifestyle 17 November 2012 | Nackabloggen – alfva.se 19 november, 2012 - 20:07

[…] rätt kraftigt tidigare, men alla får vi ändra oss ibland. Deras nya limited Edition heter Sahara och bär rejäl inspiration från öknen. Snyggaste quiltade fodret och tillhörande filten gör […]

Reply

Lämna en kommentar