Nyheter från Phil&Teds!

av Anna

Phil&Teds är väldigt duktiga på att vidareutveckla sina vagnar men också på att ta fram nya modeller baserat på kundernas önskemål. I slutet av sommaren kommer två nya barnvagnar – Dot och Explorer. Lanseringen av Dot har varit känd ett tag men den vagn som visades upp förra hösten har förändrats en hel del inför att den nu kommer ut på marknaden. Dot är för P&T Explorer vad MB Swift är för UJ Single – det vill säga en mindre och smidigare version av en populär barnvagnsmodell. Dot har 10″ hjul, rymlig sittdel och går förstås att använda med syskonsits. Vagnen kommer att ha enhandsfällning av sittdelen och även enhandsfällning av hela vagnen.

P&T Navigator är en upphottad version av Explorer med lite mer utav ett designertänk över vagnens utseende, som köparen själv kan utforma efter eget gillande vad gäller färg och matchning mellan sittdyna och sufflett. Navigator har utrustats med ett fotstöd i plast med dräneringshål, väldigt lämpligt för det svenska klimatet som uppenbarligen har blöta sidor att visa upp året om. Precis som Dot har även Navigator ställbart handtag och enhandsfällning.

En annan nyhet är att P&T lanserar en ny liggkorg vid namn Snug, som kommer att passa på både Dot och Navigator!

Du kanske också gillar

5 kommentarer

Martina 4 september, 2012 - 08:04

Hej! Jag undrar om du vet när Navigator kommer lanseras i Sverige? ´Köpte nämligen en förra veckan i Finland och skulle behöva komplettera med lite tillbehör men det verkar inte gå att få tag i någon annanstans än Phil and Teds hemsida. Eller om du vet vart man kan vända sig för att få svar på frågor om detta i Sverige? Tacksam för svar!

Reply
alltombarnvagnar 4 september, 2012 - 18:27

Hej Martina!
Den borde anlända nu under de närmsta veckorna, det borde räcka med att du kontaktar närmaste P&T-återförsäljare så ska de kunna se när vagn och tillbehör finns tillgängliga i butik. Om de inte kan det, så kan du kontakt World Wise Baby som är P&Ts svenska agent, här är deras hemsida:http://www.worldwise.se/sv.aspx
/Anna

Reply
Javiera 15 december, 2016 - 04:52

Hej!
Jag undrar, efter att ha sökt och även kollat på vår Phil&Teds Explorer, hur man kan veta eller kolla årsmodell på vagnen? Som i det här fallet, en Explorer. Jag finner ingen information om var jag kan kolla på själva vagnen vilket år den är tillverkad. Sen hittar jag knappt någon information alls om den här modellen. Hur mycket jag än söker. Köpte den begagnad-14. Vet du var man kan få information om vagnen? Tacksam för svar!

Reply
Anna 15 december, 2016 - 21:03

Hej Javiera,
det var en knepig fråga. Jag är inte ens säker på att P&T har årsmodeller på sina vagnar, jag tror inte riktigt de jobbade så utan snarare släppte (ofta) nya versioner av sina modeller. Och de har släppt så många olika modeller att jag inte heller har koll på dem alla. Det går inte att tex hitta gamla instruktionsböcker på deras hemsida? Annars skulle jag säga att du ska kolla med någon svensk återförsäljare av P&T, tex Syskonhuset, de är nog kunniga på det där!
/Anna

Reply
Javiera 18 januari, 2017 - 02:05

Tack så mycket för svaret, Anna!
Jag har kikat runt mer hur man kan få reda på det, men finner inge mer svar än det som just du beskriver. Att Dom släppte nya versioner utav sina modeller ”ofta”. Råka skriva fel om när vi köpte vagnen. Det var vintern -15. Så får anta att den är från samma år, om inte året innan.

Reply

Lämna en kommentar