My first car by Viktor&Rolf for Bugaboo

av Anna

I september släpper Bugaboo sitt senaste designsamarbete, My first car by Viktor&Rolf for Bugaboo! Vagnen kommer att finnas tillgänglig i ungefär ett år och har ett väldigt eget utseende med många nya lösningar och funktioner.  Vagnen har ett chassi i grått med handtag och bumperbar i läderimitation, med synlig söm. Även suffletten är läderinspirerad och som det tydligt syns på bilden är den utrustad med ett tittfönster/bakruta. Bakhjulen har navkapslar med Viktor&Rolf-emblemet. Både vagn samt matchande åkpåse är utrustad med en registreringsskylt. Som ni ser är V&R-vagnen en Cameleon 3, och alltså det först designsamarbetet för Cam 3.

 

 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

Jessica 26 juni, 2012 - 23:17

Den är mycket speciell 🙂

P,s har ett mail att VB till dig som jag glömt bort ”förlåt” 🙂
Vart vill du ha det skickat?
Kram och tack för en toppenblogg med massa läsvärt <3

Reply
alltombarnvagnar 27 juni, 2012 - 07:25

Ja det kan jag tänka mig, hoppas att den kommer gå att se i någon butik i Sthlm!

Ja just det! Skicka gärna till alltombarnvagnar@yahoo.com. Tack!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar