Bugaboo NEON POP Cameleon

av Anna

Bugaboo släpper nyheter på löpande band, verkar det som! Det här är deras senaste, en Cameleon NEON POP. Chassit är och klädsel är mörkblått/navy och hjulnav samt detaljer är i en neon-korallaktig färg. Älska den eller hata den, men man kan inte beskylla Bugaboo för dålig fantasi!

Inte mycket fakta finns att tillgå om själva vagnen än men enligt uppgift kommer den att säljas ”exclusive” på det amerikanska varuhuset Nordstrom. Åkpåsen säljs separat. Ryktet går att Cameleon endast är först ut med att finnas i ett NEON POP-utförande, kanske står Bee+ och Donkey på tur? Den som lever får se, och i så fall hoppas jag på en med neondetaljer som går i blått eller turkost.

Update: Blev du kär i NEON POP? Då kan jag glädja dig med att det verkar som att den även blir tillgänglig hos Kidzshop i Sverige!

Du kanske också gillar

1 kommentar

Jessica 24 april, 2012 - 23:28

<3 Kraaam <3

Reply

Lämna en kommentar