Ingenting är omöjligt!

av Anna

Jag tänkte bara snabbt lägga upp en bild jag tog i mitt vardagsrum idag. Som ett svar på alla de gånger jag hört någon säga att de inte kan köpa fler vagnar. Joho då! Det kan ni visst! The more the merrier heter det faktiskt, och jag tycker att min barnvagnspark är toppen!

Från vänster till höger: Bugaboo Bee+, Mountain Buggy Duet, Brio Go och Bugaboo Donkey! Åkpåsarna är Bugaboo Bee, 7 AM Le sac igloo i storlek M och en Eskimo Star. Om jag passade på att ta den här bilden medan min man sov? Svar: ja. 😉
/Anna

Du kanske också gillar

8 kommentarer

Evelina 12 februari, 2012 - 21:06

Första tanken ”shit vad många!” tills min hjärna rättade mig ”du har själv tre..”

Reply
alltombarnvagnar 12 februari, 2012 - 21:44

Hahaha! Härligt där! Hur många har du haft totalt då? Jag har precis köpt min tolfte, och äldsta barnet fyller 3 år om en månad!
/Anna

Reply
Siri 14 februari, 2012 - 09:41

Hej!
Jag är supernyfiken på vem/var/hur man får tag i dina uppsydda buggasuffletter? Sett den med vaxduken från Åhlens i ett tidigare inlägg och älskar´en:)
Tack på förhand!!

Reply
alltombarnvagnar 14 februari, 2012 - 18:44

Hej!
Tyget kommer från Åhléns, och det är jag och min syster som har sytt suffletterna själva! 🙂
/Anna

Reply
Sandra 19 februari, 2012 - 14:24

En fråga. Jag älskar åkpåsen från 7 am. Har nu bebis i magen och är sugen på en donkey. Får en 2,5 åring plats i donkeyn med 7 am:s åkpåse stl L? Väldigt precis fråga men vem vet om inte ni?!?! ;-)!

Reply
alltombarnvagnar 19 februari, 2012 - 14:50

Hej Sandra!
Mitt svar på din fråga är: ja! Jag kan inte garantera det men jag skulle bli förvånad om det inte gick. Förutsatt att det är en normalstor 2-åring vi pratar om!
/Anna

Reply
Josephine 21 oktober, 2012 - 16:15

Hej! Är du nöjd med din UJ duet? Hur stort barn får plats i sittdelen? Tack för en bra blogg!

Reply
alltombarnvagnar 21 oktober, 2012 - 21:00

Hej Josephine!
Jag var halvnöjd, min Duet fick inte stanna mer än några veckor. Bägge barnen rymdes väldigt väl, min äldsta var då en knapp meter och vägde 14 kg. Det var mer körkänslan jag inte gillade, men i teorin är den toppen, väldigt smal och smidig.
/Anna

Reply

Lämna en kommentar