Testpatrullen promenerar!

av Anna

alltombarnvagnarEn av de många roliga sakerna med att gå i mina skor är möjligheten att få testa vagnar jag kanske annars inte skulle ha kommit mig för att köpa. Och nästan ännu roligare är det att samtidigt ha två fundamentalt olika vagnar hemma och kunna hoppa mellan dem under en kvällspromenad på nystädad asfaltsväg genom skogen. På bilden syns Trille Viper 4S och Orbit Baby G2. Snacka om näst intill varandra motsatser! En mer funktionell, den andra mer funktionsspäckad – gissa vilken som är vilken!

Du kanske också gillar

13 kommentarer

Josefine 24 april, 2013 - 15:59

hej! har googlat lite men inte hittat något svar!
frågar dig som antagligen har lite koll! vi ska ha barn i aug-sept och det jag undrar är när nästa års barnvagnar kommer? Känns ju tråkigt att köpa tex en go-13 och så kommer go-14 en månad senare!

Reply
alltombarnvagnar 26 april, 2013 - 10:22

Hej Josefin!
De märken som släpper årsmodeller brukar göra det i slutet av sommaren, det vill säga precis när ni är beräkande. Och sen brukar det dröja ett tag till innan vagnen faktiskt finns till försäljning.
/Anna

Reply
Elin- barnvagnsblogg 24 april, 2013 - 21:14

Trille är funktionell och Orbit är funktionsspäckad såklart.

Reply
alltombarnvagnar 26 april, 2013 - 10:22

Exakt!

Reply
Theres 25 april, 2013 - 16:55

Jag vill gärna veta mer om vad du tycker om Trillen!? Jag har precis beställt en och hoppas att jag inte blir besviken!? 🙂

Reply
alltombarnvagnar 26 april, 2013 - 10:20

Hej Theres!
Förstår det, och jag hoppas kunna skriva klart recensionen av den nu under helgen. Ska ta de sista bilderna imorgon, om vädret tillåter.
Om du är ute efter en funktionell promenadvagn så tror jag inte du blir besviken på Trillen!
/Anna

Reply
Theres 28 april, 2013 - 08:57

Jag vill gärna veta hur den är i terräng, om den är hård och stuttig på ojämt underlag

Reply
alltombarnvagnar 28 april, 2013 - 17:18

Absolut, det ska jag nämna!
/Anna

Reply
maya 26 april, 2013 - 10:07 Reply
alltombarnvagnar 26 april, 2013 - 10:18

Hej Maya! Ja wow, du var riktigt uppmärksam, kul! Det stämmer, det är en tydligen väldigt glad jag som shoppar loss på Lindex på några av de där bilderna. Dock utan barnvagn. 😉
/Anna

Reply
Nina 26 april, 2013 - 13:44

Hej!! När kommer resetionen av Orbit?? Står ivalet och kvalet av phil and teds promenad som duo och city select duo vilken rekommenderar du, tänkt mest som ta med på resa stan dagis, har en donkey som används annars. // Nina

Reply
Katarina 30 april, 2013 - 12:05

Hej! Nu är jag jättenyfiken på din recension av Trille. Jag är förstagångsköpare när det kommer till vagn och bestämde mig för länge sedan för en Trille Viper, men har den senaste veckan börjat tveka mer och mer på om det verkligen är ett bra val. Ska bli kul att läsa din recension! 🙂

Reply
alltombarnvagnar 2 maj, 2013 - 21:35

Hej Katarina! Nu äntligen är recensionen klar och uppe på bloggen! Ledsen att det dröjde men jag ville hinna köra den ordentligt innan jag skrev om den. Om du blir nöjd med ditt val eller ej beror nog lite på hur du ska använda din vagn, men jag tycker inte att Trille är en dålig vagn, alls!
/Anna

Reply

Lämna en kommentar